Мнение за голф 3 юбилеен
- mvangelov
- Автомобил: MK3
- Двигател: 2E
Re: Мнение за голф 3 юбилеен
и аз си мисля , че като види кеш ще смъкне и то осезаемо !!! Успех на колегата ! 

- alex_7656
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AUM
Е, стига бе, 5 бона.С регистрация и обслужване 6 и нещо!Ако ти се наложи след година-година и половина, да го продаваш, загубите ще са поне 60 %!Помисли много добре.Иначе мое мнение е-ако се взима ABF, задължително да е юби 20 !Успех !
- misho_kr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, наистина е красавец, ама имаш ли си на представа за 5000лв каква кола можеш да си купиш?!
Според мене не..
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Колата е мания,а и има всичко, което всеки "тунингист" може да иска от един голф 3 ГТИ - дълбоки легени, клима, хубави джанти, гърненце и най важното - ABF. Само това че е италианка, но ABF е здрав мотор, тенекиите да не те притесняват. Ако клекнат на 4000 лева според мен си заслужава.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Отиваш с 4 бонки и пробваш.
Ако се съгласят ще се радваш на страшна машина(поне на снимките така изглежда)
Ако се съгласят ще се радваш на страшна машина(поне на снимките така изглежда)
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Ако наистина я искаш колата, и повече от 4000 лева ще дадеш, друг е въпроса, че наистина малко хора биха оценили такава кола при евентуална продажба след това от твоя страна. Само това не мога да разбера: защо не са й оставили оригиналното гърненце, 100 пъти по-хубаво е от тия кюнци 
-
spallding
- Автомобил:
- Двигател:
колега не слушай никой всеки ще ти напалн главата с глупости,аз миналата година дадох почти същите пари за такъв голф разликата беши че имам ГИ,и не съжелявам колата е чудесна,+ повечето неща са на голф 4
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
И аз смятам, че 5к лева за нов внос юбилейка, не регистрирана и с нищо платено е много. Но колега.. ако на теб ти харесва, ако я искаш.. ще си я караш с кеф и си прегледал много коли и до сега никоя не ти е грабнала окото като тази.. и имаш парите да я купиш, "документираш" и т.н. взимай я.
Да.. 1к-2к лева не са малко пари.. но когато караш (правиш) нещо което ти доставя истинско удоволствие.. тогава пари се изкарват
Ще ти кажа как ги виждам за мен нещата.. преди година и 4-5 месеца купих АБФ '95та за 2800. От тогава до сега, истински проблеми с които нямаше как да карам толкова време без да ги отстраня бяха водна помпа за 30лв и лагер на компресора на климатика (излезна ми абсолютно безплатно.. но да кажем още 60-70 лв (може би незнам..) и избирач на скоростите.. който ми излезна 60лв в комплект с цяла кутия с проблемна втора..
От това което предлага юбито (поне това което ми е познато като разлики) освен по новата година (което не значи че е в плюс) ми харесва единствено дълбокото рекаро.. което струва 400лв и червения конец на волана и ръчната. Примерно още 200 лв ако наистина толкова ги искам. А да.. и големите апарати отпред. 120лв апарати.. (или 60-70лв, като продам мойте). Километраж, топка скорости и т.н. не ми допадат ама грам. Оригиналните 16ки не се вписват в моите виждания, така че и те отпадат.
към 2800 за регистрирана кола добавям 1000лв.. и я правя като половин юби според моите виждания и от тук стартираме на равно с 20 яре-то.. що се отнася до това че и двете коли са нови за мен с още неясни проблеми. Другите няколко лева отиват като тунинг на.. каквото искам или отиват по кръчми и курви, ако това искам
А вече се намират запазени АБФ-и за между 2000-3000лв без проблем.. може да се наложи да почакаш малко, докато излезне твоята кола, а може и да стане веднага. Късмет.
Пиша ти всичко това за да си дадеш сметка дали наистина искаш да дадеш толкова пари точно за юби.. защото е юби. Или не всичко в него те кефи, и можеш да досглобиш обикновен АБФ. Щото не годината прави колата хубава.
Това е мое виждане, дано поне малко съм успял да каже нещо смислено, успех
Да.. 1к-2к лева не са малко пари.. но когато караш (правиш) нещо което ти доставя истинско удоволствие.. тогава пари се изкарват
Ще ти кажа как ги виждам за мен нещата.. преди година и 4-5 месеца купих АБФ '95та за 2800. От тогава до сега, истински проблеми с които нямаше как да карам толкова време без да ги отстраня бяха водна помпа за 30лв и лагер на компресора на климатика (излезна ми абсолютно безплатно.. но да кажем още 60-70 лв (може би незнам..) и избирач на скоростите.. който ми излезна 60лв в комплект с цяла кутия с проблемна втора..
От това което предлага юбито (поне това което ми е познато като разлики) освен по новата година (което не значи че е в плюс) ми харесва единствено дълбокото рекаро.. което струва 400лв и червения конец на волана и ръчната. Примерно още 200 лв ако наистина толкова ги искам. А да.. и големите апарати отпред. 120лв апарати.. (или 60-70лв, като продам мойте). Километраж, топка скорости и т.н. не ми допадат ама грам. Оригиналните 16ки не се вписват в моите виждания, така че и те отпадат.
към 2800 за регистрирана кола добавям 1000лв.. и я правя като половин юби според моите виждания и от тук стартираме на равно с 20 яре-то.. що се отнася до това че и двете коли са нови за мен с още неясни проблеми. Другите няколко лева отиват като тунинг на.. каквото искам или отиват по кръчми и курви, ако това искам
А вече се намират запазени АБФ-и за между 2000-3000лв без проблем.. може да се наложи да почакаш малко, докато излезне твоята кола, а може и да стане веднага. Късмет.
Пиша ти всичко това за да си дадеш сметка дали наистина искаш да дадеш толкова пари точно за юби.. защото е юби. Или не всичко в него те кефи, и можеш да досглобиш обикновен АБФ. Щото не годината прави колата хубава.

- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Междудругото ако колата е наистина в оригинален вид, пазена е, гледане е и си остане така, цената и ще започне да расте от един момент натам. Дори бих казал че в Германия подобни коли вече не се обезценяват. Но и там както и тук са много редки подобни екземпляри. Оригиналните Голф мк1 ГТИ и кабрио отдавна поскъпват, а вече и цените на оригиналните мк2 ГТИ пълзят на горе 

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Iago написа:
Много истина има в твоето мнение, но така ги виждаш ти нещата и донякъде и аз.
Аз познавам доста хора, които обаче предпочитат вместо да се занимават цифра време да си набавят части, да се занимават с еконт- и и т.н. да си го купят на готово Юби-то.
Пък и оригинала си е оригинал.
След време ще ни се наложи в обявите да пишеме и рамата на колите, така че рано или късно оригинала ще си тежи достатъчно.

hooligan_sk написа:
ПП: гледам че на пасажерската облегалка има дръжка за згъване на седалката, това някаква екстра ли е?
Всичкото дълбоко Рекаро на МК3 е с тая екстра.

- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
yoan4o написа:. . .
Така е, а и в крайна сметка всеки е със своите изисквания и потребности.
Иначе да ти кажа аз отдавна разбрах за моя Голф, че стигне ли до последното си даване на газ.. ще следва "разчастване". Много са причините "за"
Ама да не се отклоняваме много от темата.. че тя е за друго.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
hooligan_sk написа:Междудругото ако колата е наистина в оригинален вид, пазена е, гледане е и си остане така, цената и ще започне да расте от един момент натам. Дори бих казал че в Германия подобни коли вече не се обезценяват. Но и там както и тук са много редки подобни екземпляри. Оригиналните Голф мк1 ГТИ и кабрио отдавна поскъпват, а вече и цените на оригиналните мк2 ГТИ пълзят на горе
Моето виждане е, че за да започне цената им да се покачва трябва да станат youngtimer-и поне. Вчера в ебай.де се продаде едно МК2 на реални 51 000км, 1.8 автоматик със серво за 1800-2000 ойро някъде. Колата беше като излязла от магазина (дори не успях да й открия забележка от около 25 снимки на купето). Одеве гледах една Мк1 Пирели едишън, цената й до момента на търга беше 3 300 ойро...
Още време има докато Мк3-ките станат класически и цените им да станат "за ценители" 
Конкретно тая ако купувачът успее да я запази такава близките 10 години и да я поддържа във форма със сигурност ще й вземе парите, че даже и отгоре.
- kr1sh0
- Автомобил: BMW
- Двигател: 335d
Kолега не искам да ти се бъркам... Но АЗ лично ако сега си търсех кола, това щеше да е първата която ще разгледам от обява > http://www.cars.bg/u352015
Причини: Газов инжекцион, всичко платено за 1 година напреде... и само яко каране ще падне, ако е изправна колата
Е, да не е юбилеен, ама аз бих го преживял, защото е доста запазен екземпляр и то на много прилична цена спрямо това което има, като 'екстри..
p.s. Не познавам собственика, просто обявата много ми е хванала окото.. и ако мога да съм от полза на колегата..
Причини: Газов инжекцион, всичко платено за 1 година напреде... и само яко каране ще падне, ако е изправна колата
Е, да не е юбилеен, ама аз бих го преживял, защото е доста запазен екземпляр и то на много прилична цена спрямо това което има, като 'екстри..
p.s. Не познавам собственика, просто обявата много ми е хванала окото.. и ако мога да съм от полза на колегата..
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
http://www.cars.bg/u543701 и тази хваща много окото но не е ABF иначе май е няква юбилейка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”