Мнение за голф 3 юбилеен

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
mvangelov
Автомобил: MK3
Двигател: 2E

Re: Мнение за голф 3 юбилеен

Мнениеот mvangelov » Пет 10 фев 2012 19:15

и аз си мисля , че като види кеш ще смъкне и то осезаемо !!! Успех на колегата ! :да:

Потребителски аватар
alex_7656
Автомобил: Golf IV
Двигател: AUM

Мнениеот alex_7656 » Пет 10 фев 2012 21:09

Е, стига бе, 5 бона.С регистрация и обслужване 6 и нещо!Ако ти се наложи след година-година и половина, да го продаваш, загубите ще са поне 60 %!Помисли много добре.Иначе мое мнение е-ако се взима ABF, задължително да е юби 20 !Успех !

Потребителски аватар
misho_kr
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот misho_kr » Пет 10 фев 2012 21:21

Колега, наистина е красавец, ама имаш ли си на представа за 5000лв каква кола можеш да си купиш?! :D Според мене не..

Потребителски аватар
mitko85
Автомобил: E91
Двигател: M47

Мнениеот mitko85 » Пет 10 фев 2012 21:43

Колата е мания,а и има всичко, което всеки "тунингист" може да иска от един голф 3 ГТИ - дълбоки легени, клима, хубави джанти, гърненце и най важното - ABF. Само това че е италианка, но ABF е здрав мотор, тенекиите да не те притесняват. Ако клекнат на 4000 лева според мен си заслужава.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 10 фев 2012 22:35

Отиваш с 4 бонки и пробваш. :да:
Ако се съгласят ще се радваш на страшна машина(поне на снимките така изглежда) 8)

Потребителски аватар
all4u
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот all4u » Пет 10 фев 2012 22:48

Юбито не е 4-врато, но определено си заслужава да се види :да:

viewtopic.php?f=44&t=283604

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Пет 10 фев 2012 22:54

Ако наистина я искаш колата, и повече от 4000 лева ще дадеш, друг е въпроса, че наистина малко хора биха оценили такава кола при евентуална продажба след това от твоя страна. Само това не мога да разбера: защо не са й оставили оригиналното гърненце, 100 пъти по-хубаво е от тия кюнци :roll:

spallding
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spallding » Съб 11 фев 2012 11:03

колега не слушай никой всеки ще ти напалн главата с глупости,аз миналата година дадох почти същите пари за такъв голф разликата беши че имам ГИ,и не съжелявам колата е чудесна,+ повечето неща са на голф 4

Потребителски аватар
Iago
Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
Двигател: B8444S

Мнениеот Iago » Съб 11 фев 2012 12:02

И аз смятам, че 5к лева за нов внос юбилейка, не регистрирана и с нищо платено е много. Но колега.. ако на теб ти харесва, ако я искаш.. ще си я караш с кеф и си прегледал много коли и до сега никоя не ти е грабнала окото като тази.. и имаш парите да я купиш, "документираш" и т.н. взимай я.

Да.. 1к-2к лева не са малко пари.. но когато караш (правиш) нещо което ти доставя истинско удоволствие.. тогава пари се изкарват :да:

Ще ти кажа как ги виждам за мен нещата.. преди година и 4-5 месеца купих АБФ '95та за 2800. От тогава до сега, истински проблеми с които нямаше как да карам толкова време без да ги отстраня бяха водна помпа за 30лв и лагер на компресора на климатика (излезна ми абсолютно безплатно.. но да кажем още 60-70 лв (може би незнам..) и избирач на скоростите.. който ми излезна 60лв в комплект с цяла кутия с проблемна втора.. mhihi

От това което предлага юбито (поне това което ми е познато като разлики) освен по новата година (което не значи че е в плюс) ми харесва единствено дълбокото рекаро.. което струва 400лв и червения конец на волана и ръчната. Примерно още 200 лв ако наистина толкова ги искам. А да.. и големите апарати отпред. 120лв апарати.. (или 60-70лв, като продам мойте). Километраж, топка скорости и т.н. не ми допадат ама грам. Оригиналните 16ки не се вписват в моите виждания, така че и те отпадат.

към 2800 за регистрирана кола добавям 1000лв.. и я правя като половин юби според моите виждания и от тук стартираме на равно с 20 яре-то.. що се отнася до това че и двете коли са нови за мен с още неясни проблеми. Другите няколко лева отиват като тунинг на.. каквото искам или отиват по кръчми и курви, ако това искам mhihi

А вече се намират запазени АБФ-и за между 2000-3000лв без проблем.. може да се наложи да почакаш малко, докато излезне твоята кола, а може и да стане веднага. Късмет.

Пиша ти всичко това за да си дадеш сметка дали наистина искаш да дадеш толкова пари точно за юби.. защото е юби. Или не всичко в него те кефи, и можеш да досглобиш обикновен АБФ. Щото не годината прави колата хубава.

Това е мое виждане, дано поне малко съм успял да каже нещо смислено, успех :да:

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Съб 11 фев 2012 14:48

Междудругото ако колата е наистина в оригинален вид, пазена е, гледане е и си остане така, цената и ще започне да расте от един момент натам. Дори бих казал че в Германия подобни коли вече не се обезценяват. Но и там както и тук са много редки подобни екземпляри. Оригиналните Голф мк1 ГТИ и кабрио отдавна поскъпват, а вече и цените на оригиналните мк2 ГТИ пълзят на горе :012:

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пон 13 фев 2012 13:50

Iago написа:
Това е мое виждане, дано поне малко съм успял да каже нещо смислено, успех :да:

Много истина има в твоето мнение, но така ги виждаш ти нещата и донякъде и аз. :wink:

Аз познавам доста хора, които обаче предпочитат вместо да се занимават цифра време да си набавят части, да се занимават с еконт- и и т.н. да си го купят на готово Юби-то.

Пък и оригинала си е оригинал.

След време ще ни се наложи в обявите да пишеме и рамата на колите, така че рано или късно оригинала ще си тежи достатъчно. :да:

hooligan_sk написа:
ПП: гледам че на пасажерската облегалка има дръжка за згъване на седалката, това някаква екстра ли е?

Всичкото дълбоко Рекаро на МК3 е с тая екстра. :да:

Потребителски аватар
Iago
Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
Двигател: B8444S

Мнениеот Iago » Пон 13 фев 2012 22:24

yoan4o написа:. . .

Така е, а и в крайна сметка всеки е със своите изисквания и потребности. :да:

Иначе да ти кажа аз отдавна разбрах за моя Голф, че стигне ли до последното си даване на газ.. ще следва "разчастване". Много са причините "за" :да:

Ама да не се отклоняваме много от темата.. че тя е за друго.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 13 фев 2012 22:33

hooligan_sk написа:Междудругото ако колата е наистина в оригинален вид, пазена е, гледане е и си остане така, цената и ще започне да расте от един момент натам. Дори бих казал че в Германия подобни коли вече не се обезценяват. Но и там както и тук са много редки подобни екземпляри. Оригиналните Голф мк1 ГТИ и кабрио отдавна поскъпват, а вече и цените на оригиналните мк2 ГТИ пълзят на горе :012:

Моето виждане е, че за да започне цената им да се покачва трябва да станат youngtimer-и поне. Вчера в ебай.де се продаде едно МК2 на реални 51 000км, 1.8 автоматик със серво за 1800-2000 ойро някъде. Колата беше като излязла от магазина (дори не успях да й открия забележка от около 25 снимки на купето). Одеве гледах една Мк1 Пирели едишън, цената й до момента на търга беше 3 300 ойро... :Mr Green Fun Още време има докато Мк3-ките станат класически и цените им да станат "за ценители" mhihi
Конкретно тая ако купувачът успее да я запази такава близките 10 години и да я поддържа във форма със сигурност ще й вземе парите, че даже и отгоре.

Потребителски аватар
kr1sh0
Автомобил: BMW
Двигател: 335d

Мнениеот kr1sh0 » Вто 14 фев 2012 21:37

Kолега не искам да ти се бъркам... Но АЗ лично ако сега си търсех кола, това щеше да е първата която ще разгледам от обява > http://www.cars.bg/u352015
Причини: Газов инжекцион, всичко платено за 1 година напреде... и само яко каране ще падне, ако е изправна колата
Е, да не е юбилеен, ама аз бих го преживял, защото е доста запазен екземпляр и то на много прилична цена спрямо това което има, като 'екстри..
p.s. Не познавам собственика, просто обявата много ми е хванала окото.. и ако мога да съм от полза на колегата..

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Вто 14 фев 2012 21:43

http://www.cars.bg/u543701 и тази хваща много окото но не е ABF иначе май е няква юбилейка

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”