П,П: колата е голф 2ка

napster написа:Колега като си направиш така колата си подбираш и пътищата. Най- често който прави такава кола си я пази и я изкарва за изложения и събори или само за една неделна разходка, а през другото време кара ежедневната си кола.
Downloadera написа:На скоро питах за това въздушно окачване,но колегата ми каза,че за наще пътища не е много подходящо ако се кара всеки ден:( Жовота му не е много голям,а цената му е доста добра
При това положение на ниска кола на дали някой,който я е направил така я кара всеки ден из поляните
Cern Swiss написа:Тая анкета ми звучи малко като "за или против големите пи*ки"... Всеки с малка гледа да обясни как няма смисъл от голяма (джанта става дума!) и как и малката върши работа...![]()
П.П. "ЗА" разбира се, кой си пада по малки неща в живота...![]()
driver написа:Downloadera написа:На скоро питах за това въздушно окачване,но колегата ми каза,че за наще пътища не е много подходящо ако се кара всеки ден:( Жовота му не е много голям,а цената му е доста добра
При това положение на ниска кола на дали някой,който я е направил така я кара всеки ден из поляните
Ами хората не са като нас да си купят една бричка на 15 г. и да е за хоп и за троп. Тези коли са им "проекти" - правят си кефа хората, просто хоби. При нас една кола и тя е всичко. Хем искаме да си караме картофите и доматите на село по калдаръма , хем искаме да ходим по събори да лазим по асфалта - НЕ СТАВААААААА
daka-93 написа:Здравейте колеги,въпроса ми е колко големи джанти мога да сложа на един голф 3 ? имам предвид наи големите за тази кола и какво трябва да направя за да сложа повече от възможното
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта