П,П: колата е голф 2ка
"За" и "Против" големите джанти?
-
Downloadera
- Автомобил:
- Двигател:
Re: "За" и "Против" големите джанти?
Аз няма да коментирам Вие кажете кое е първо Кокошката или Яйцето ?
- Прикачени файлове
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Втората снимка май е най-фенска!
Макар,че съм фен и на RH-то от първата,ама там се иска фланци,че те с тези ЕТ-та....
Макар,че съм фен и на RH-то от първата,ама там се иска фланци,че те с тези ЕТ-та....Re: "За" и "Против" големите джанти?
napster написа:Колега като си направиш така колата си подбираш и пътищата. Най- често който прави такава кола си я пази и я изкарва за изложения и събори или само за една неделна разходка, а през другото време кара ежедневната си кола.
Съгласен съм, но не си мислете, че така се карат и там. Просто са свалени макс надолу заради снимките, споменах по-горе, че повечето имат въздушно окачване. С едно регулируемо не знам как се постига такова стържене по асфалта
-
Downloadera
- Автомобил:
- Двигател:
На скоро питах за това въздушно окачване,но колегата ми каза,че за наще пътища не е много подходящо ако се кара всеки ден:( Жовота му не е много голям,а цената му е доста добра 
При това положение на ниска кола на дали някой,който я е направил така я кара всеки ден из поляните
При това положение на ниска кола на дали някой,който я е направил така я кара всеки ден из поляните
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Downloadera написа:На скоро питах за това въздушно окачване,но колегата ми каза,че за наще пътища не е много подходящо ако се кара всеки ден:( Жовота му не е много голям,а цената му е доста добра
Ами хората не са като нас да си купят една бричка на 15 г. и да е за хоп и за троп. Тези коли са им "проекти" - правят си кефа хората, просто хоби. При нас една кола и тя е всичко. Хем искаме да си караме картофите и доматите на село по калдаръма , хем искаме да ходим по събори да лазим по асфалта - НЕ СТАВААААААА
- Cern Swiss
- Автомобил:
- Двигател:
Тая анкета ми звучи малко като "за или против големите пи*ки"... Всеки с малка гледа да обясни как няма смисъл от голяма (джанта става дума!) и как и малката върши работа...
П.П. "ЗА" разбира се, кой си пада по малки неща в живота...

П.П. "ЗА" разбира се, кой си пада по малки неща в живота...

Cern Swiss написа:Тая анкета ми звучи малко като "за или против големите пи*ки"... Всеки с малка гледа да обясни как няма смисъл от голяма (джанта става дума!) и как и малката върши работа...![]()
П.П. "ЗА" разбира се, кой си пада по малки неща в живота...![]()
Най-добрия
-
Downloadera
- Автомобил:
- Двигател:
driver написа:Downloadera написа:На скоро питах за това въздушно окачване,но колегата ми каза,че за наще пътища не е много подходящо ако се кара всеки ден:( Жовота му не е много голям,а цената му е доста добра
Ами хората не са като нас да си купят една бричка на 15 г. и да е за хоп и за троп. Тези коли са им "проекти" - правят си кефа хората, просто хоби. При нас една кола и тя е всичко. Хем искаме да си караме картофите и доматите на село по калдаръма , хем искаме да ходим по събори да лазим по асфалта - НЕ СТАВААААААА
Колега за съм започнал да си правя проект и колата не я карам всеки ден и пак не мога да го направя като трябва,защото са много коли,а при нас улиците са за джип и пак имам 4 ниски коли и не мисля да минавам на джиип
А това което е в другите страни в БГ няма да бъде никога,бил съм на доста места в Европа и като БГ и Румъния няма :Д
Аз съм за различните модели джанти :Д
- jaferski
- Автомобил: VW Passat 3BG
- Двигател:
Определено ЗА големите джанти,
една хубава джанта доста отваря колата
... Стига да знаеш какво искаш?
Да в момента съм на 15ки(зимни) и с тия тасове
и между другото 17(Phoenix)които имах и ги смених със 18ки на(Audi)са по-леки въпреки, че са по-големи!
Но всичко е въпрос на лични предпочитания.
една хубава джанта доста отваря колата
Да в момента съм на 15ки(зимни) и с тия тасове
и между другото 17(Phoenix)които имах и ги смених със 18ки на(Audi)са по-леки въпреки, че са по-големи!
Но всичко е въпрос на лични предпочитания.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
И тоя е на това мнение

- daka-93
- Автомобил: Татко Мобил
- Двигател: AWT
Здравейте колеги,въпроса ми е колко големи джанти мога да сложа на един голф 3 ? имам предвид наи големите за тази кола и какво трябва да направя за да сложа повече от възможното 
- Cern Swiss
- Автомобил:
- Двигател:
Без преправяне на калниците - 18" цола с гуми 215/30-35 R18".
С преправяне може и 21" да сложиш, че и 46" ако щеш - въпрос на вкус и желание... Ама ще стане малко като последната снимка...
С преправяне може и 21" да сложиш, че и 46" ако щеш - въпрос на вкус и желание... Ама ще стане малко като последната снимка...

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
daka-93 написа:Здравейте колеги,въпроса ми е колко големи джанти мога да сложа на един голф 3 ? имам предвид наи големите за тази кола и какво трябва да направя за да сложа повече от възможното
Най-много 17", от там нагоре ще стоят като "на свинче звънче"
- daka-93
- Автомобил: Татко Мобил
- Двигател: AWT
Здрвейте колеги може ли някои да ми обесни какви са тези Широчина диаметър разтояние офсет и какви са на голф 3 да знам кои ще паснат на този автомобил 
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Егати каручката тоз направо се е подиграл с колата