zografski написа:deversant написа:Брат сваляй кутията докато не е късно и да минаваш с 1 лагер за 50лв,и да не търсиш 5-та зъпчатка после!
Труд за сваляне на кутия-80лв
Труд за ремонт на кутията - 100лв (В Русе толкова вземат да я отворят,ако ще и нищо да не правят по нея)!
И това е евтинит вариянт!Кутия,втора употреба много ама много трудно се намира!
Дам аз и затова като чух как се разтропа направо бих аварийките да не я досчупя и я дръпнах до нас. В понеделник я дръпвам до доктора да вида какво ще каже. Дано е лагер и да мина по тънкия варянт, че вече се замислям дали да не я продам, а много не ми се иска защото колата е супер добре обслужвана от мен самия и си ми харесва, но през 4-5 месеца изкача нещо по 200-300 лв и вече не мога да и смогна
като ви слушам и започвам да изтръпвам бартле
щот на скоро си купих поло 1,4- 101 коня! и от чисто любопитство влизам тук, та да видя от кво най-често се оплакват колегите !!! и това ако е вярно че редовно се внасяш по 200-300 лв. за ремонти! направо си е чисто набутване!!! другата ми кола е Ауди 80 куатро 4х4. карам я от 2006г. такива проблеми не съм имал никога!!!! помня че за последен път съм и сменял маслото през 2008-ма. а ремъка една година по-рано го бях сменил! въобще тази кола съм я отписал, заради лошия външен вид който има - Но за сметка на това се оказа много здрава!!!! ползавм я като бус-камион- абе с две думи: кола за всеобща употреба, често пъти ходя в гората с ремаркето за дърва, дане говорим че тегли по 1,3 тона цимент пак в същото това ремарке!
от опит знам че Аудито е адски здрава кола, и ако наистина си вдигнал ръце от фолцвагена, сменяй го и въобще нему мисли чак толкоз