Свири и стърже Поло 1.4 16в AFH 98г

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Asakov
Автомобил:
Двигател:

Re: Свири и стърже Поло 1.4 16в AFH 98г

Мнениеот Asakov » Съб 18 фев 2012 13:07

zografski написа:
deversant написа:Брат сваляй кутията докато не е късно и да минаваш с 1 лагер за 50лв,и да не търсиш 5-та зъпчатка после!
Труд за сваляне на кутия-80лв
Труд за ремонт на кутията - 100лв (В Русе толкова вземат да я отворят,ако ще и нищо да не правят по нея)!
И това е евтинит вариянт!Кутия,втора употреба много ама много трудно се намира!

Дам аз и затова като чух как се разтропа направо бих аварийките да не я досчупя и я дръпнах до нас. В понеделник я дръпвам до доктора да вида какво ще каже. Дано е лагер и да мина по тънкия варянт, че вече се замислям дали да не я продам, а много не ми се иска защото колата е супер добре обслужвана от мен самия и си ми харесва, но през 4-5 месеца изкача нещо по 200-300 лв и вече не мога да и смогна

като ви слушам и започвам да изтръпвам бартле scare щот на скоро си купих поло 1,4- 101 коня! и от чисто любопитство влизам тук, та да видя от кво най-често се оплакват колегите !!! и това ако е вярно че редовно се внасяш по 200-300 лв. за ремонти! направо си е чисто набутване!!!
другата ми кола е Ауди 80 куатро 4х4. карам я от 2006г. такива проблеми не съм имал никога!!!! помня че за последен път съм и сменял маслото през 2008-ма. а ремъка една година по-рано го бях сменил! въобще тази кола съм я отписал, заради лошия външен вид който има - Но за сметка на това се оказа много здрава!!!! ползавм я като бус-камион- абе с две думи: кола за всеобща употреба, често пъти ходя в гората с ремаркето за дърва, дане говорим че тегли по 1,3 тона цимент пак в същото това ремарке!
от опит знам че Аудито е адски здрава кола, и ако наистина си вдигнал ръце от фолцвагена, сменяй го и въобще нему мисли чак толкоз :beer

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Съб 18 фев 2012 13:29

А бе и ти не си много прав защото тъкмо съм сменил най-скъпите неща по тази кола и сега да я продам и някой да я кара 4-5 години безпроблемно е безмислено. За 3 години съм сменил дросел клапа 500лв. бенз. помпа 350лв. сега ако сменя и ск. кутия трудно ще ми изкочи по сериозен ремонт за напред (другото скъпо са ролки и ремъци, но се надявам скоро да не се обаждат). А и да не говорим, че тия кенефи станаха на 15 години и повече от 2 500- 2 800лв трудно ще и взема, а това което съм инвестирал е горе долу толкова(да не говорим че я купих за 4 500лв преди 3 год и половина), а и колата си я гледам като дете и всичко друго и е отлично, освен малко ръжда по праговете, веждите и козметични забележки. Затова силно се замислям и май няма да я продавам, ще я карам докато не изгние цялата :mrgreen:

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Gecatawe » Съб 18 фев 2012 19:11

zografski написа:А бе и ти не си много прав защото тъкмо съм сменил най-скъпите неща по тази кола и сега да я продам и някой да я кара 4-5 години безпроблемно е безмислено. За 3 години съм сменил дросел клапа 500лв. бенз. помпа 350лв. сега ако сменя и ск. кутия трудно ще ми изкочи по сериозен ремонт за напред (другото скъпо са ролки и ремъци, но се надявам скоро да не се обаждат). А и да не говорим, че тия кенефи станаха на 15 години и повече от 2 500- 2 800лв трудно ще и взема, а това което съм инвестирал е горе долу толкова(да не говорим че я купих за 4 500лв преди 3 год и половина), а и колата си я гледам като дете и всичко друго и е отлично, освен малко ръжда по праговете, веждите и козметични забележки. Затова силно се замислям и май няма да я продавам, ще я карам докато не изгние цялата :mrgreen:

И аз съм на същото мнение, ако някой даде пари ще я дам.За 3 години и половина съм сменил 1000 неща и да я дам на някой да се вози 4 5 години без да бута, няма да стане.Хляб и вода не иска, ако трябва ще гние пред вкъщи.

Потребителски аватар
shoko_boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shoko_boy » Съб 18 фев 2012 19:13

това значи край но време е да се смени тая кола за това стърже scare

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Нед 19 фев 2012 10:56

То тя може да плаче за нова колкото си иска ама като не струва колкото нова :ДД няма кой да си го позволи

Потребителски аватар
Asakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asakov » Пон 05 мар 2012 18:41

zografski написа:А бе и ти не си много прав защото тъкмо съм сменил най-скъпите неща по тази кола и сега да я продам и някой да я кара 4-5 години безпроблемно е безмислено. За 3 години съм сменил дросел клапа 500лв. бенз. помпа 350лв. сега ако сменя и ск. кутия трудно ще ми изкочи по сериозен ремонт за напред (другото скъпо са ролки и ремъци, но се надявам скоро да не се обаждат). А и да не говорим, че тия кенефи станаха на 15 години и повече от 2 500- 2 800лв трудно ще и взема, а това което съм инвестирал е горе долу толкова(да не говорим че я купих за 4 500лв преди 3 год и половина), а и колата си я гледам като дете и всичко друго и е отлично, освен малко ръжда по праговете, веждите и козметични забележки. Затова силно се замислям и май няма да я продавам, ще я карам докато не изгние цялата :mrgreen:

Е нали знаеш че който и куповач да дойде да я купи тази кола няма да те пита! ти колко пари си дал за нея, и колко си изхарчил по нея!!!! То ако карам и аз по твоята логика, сега би трябвало да искам за Аудито 7500лв. щот за толкоз съм го взел през 2006г. даже честно дати кажа вече съм го обявил за продан на цена 1000лв. и никой не проявява интерес към него!!!

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пон 05 мар 2012 19:27

Asakov написа:Е нали знаеш че който и куповач да дойде да я купи тази кола няма да те пита! ти колко пари си дал за нея, и колко си изхарчил по нея!!!! То ако карам и аз по твоята логика, сега би трябвало да искам за Аудито 7500лв. щот за толкоз съм го взел през 2006г. даже честно дати кажа вече съм го обявил за продан на цена 1000лв. и никой не проявява интерес към него!!!
Това какво общо има с темата? Аз ако трябва да искам толкова колкото съм дал за нея сумата ще е към 4500, но да си видял да съм написал, че струва толкова, или че ще и искам такава цена? Написал съм напълно реална цена 2500-2700 защото наистина струват по толкова горе долу, а и не съм ти искал мнението да ми даваш оценка за колата и колко струва, така че може да си задържиш мнението за себе си. Нито сме ти виждали аудито нито става дума за ауди. Щом няма какво да кажеш по темата не се насилвай да пишеш неща който грам не ме вълнуват направи си тема "ЗАЩО АУДИТО ми струва 1000лв".....

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пон 05 мар 2012 19:28

Темата е за ключ!!! Проблемът е отстранен.

Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandar_yordanov » Чет 08 мар 2012 2:26

Няма ли да кажеш къде е бил проблемът?

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Чет 08 мар 2012 9:46

Разбити лагери на диференциала и от там нова скоростна кутия.

Потребителски аватар
Asakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asakov » Пет 09 мар 2012 21:36

zografski написа: Това какво общо има с темата? Аз ако трябва да искам толкова колкото съм дал за нея сумата ще е към 4500, но да си видял да съм написал, че струва толкова, или че ще и искам такава цена? Написал съм напълно реална цена 2500-2700 защото наистина струват по толкова горе долу, а и не съм ти искал мнението да ми даваш оценка за колата и колко струва, така че може да си задържиш мнението за себе си. Нито сме ти виждали аудито нито става дума за ауди. Щом няма какво да кажеш по темата не се насилвай да пишеш неща който грам не ме вълнуват направи си тема "ЗАЩО АУДИТО ми струва 1000лв".....

много ще има да се набутваш!!! те така става с тарикатите на дребно :applause:
щом колата не върви в правилния път, отива за скрап! белите хора така правят :applause: нищо лично :beer

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”