Питане за Поло на бензин
-
stivenj
- Автомобил:
- Двигател:
Питане за Поло на бензин
Колеги има ли Поло ,което да гори 5/100 литра бензин на градско.Просто не знам дали е възможно да има такъв двигател на модела.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Питане за Поло на бензин
Защо? И ти ли го търсиш?
Разхода зависи от 2389 фактора (грубо
). Ако е 1.1 или 1.4 да речем и го кара баба на 89, стресирана от околните автомобили, пътни знаци, и цвета на настилката, на равно - може и под 5 да докара, но така има ли и колко ще ми гори, е като след колко време завира кафеварка с Нова Бразилия на различна надморска височина.. 
Разхода зависи от 2389 фактора (грубо
). Ако е 1.1 или 1.4 да речем и го кара баба на 89, стресирана от околните автомобили, пътни знаци, и цвета на настилката, на равно - може и под 5 да докара, но така има ли и колко ще ми гори, е като след колко време завира кафеварка с Нова Бразилия на различна надморска височина.. 
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Още една обречена тема.
1. Имаше тема а и каталог кой двигател с кое купе колко харчи ....
2. В техническия форум се обсъждат технически проблеми, т.е. пишеш каква е колата , (модел година код на мотора) , пишеш какъв е проблема и го нищим...
Семкаджийски въпроси си има скайп да се разискват.
3.Не виждам с какво ще ти помогне какъвто и да е отговор , като е видно че проблема ти не е с кола , а лично твой (да не кажа ментален...).
-
Айде по малко да акаме в тоя подфорум а?
2. В техническия форум се обсъждат технически проблеми, т.е. пишеш каква е колата , (модел година код на мотора) , пишеш какъв е проблема и го нищим...
3.Не виждам с какво ще ти помогне какъвто и да е отговор , като е видно че проблема ти не е с кола , а лично твой (да не кажа ментален...).
- Айде по малко да акаме в тоя подфорум а?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
1.3D и 1.4D горят толко 85-94г
1.4тди и то е май там
1.0 бензин по каталог градско гори 7-7.5
Всичко дето си чул са измислици
1.4тди и то е май там
1.0 бензин по каталог градско гори 7-7.5
Всичко дето си чул са измислици

-
stivenj
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,да отговоря на по горе коментиращите за какво пуснах темата.Аз имам поло дизел 1.9,исках да разбера въобще, може ли да се постигне такъв разход,като вариант ако дизела наистина скочи много чувствително и няма да е рентабилно да се кара на него вече.Карам само в града.Ако тази марка автомобил, не може да се справи с този разход,ще потърсим друг,аз поне не съм женен за нея ,намеря ли по икономична кола за града -вземам.Така и имаше един коментар във връзка с каране по пенсионерски начин,ако вие не следите промените в парламента за закона за пътищата ,ще се отрази съвсем скоро по джоба ви .А аз най мразя да давам пари на КАТ,или на държавата ,когато не ги е заслужила.Ето ,затова търся малък икономичен автомобил,на стандартните горива -дизел -бензин.Другите не ги признавам.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това последното за парламента и КАТ не го схванах. Ще забранят коли да горят над 5/100 градско, или се отнася само за дизелите? 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
stivenj написа:Колеги,да отговоря на по горе коментиращите за какво пуснах темата.Аз имам поло дизел 1.9,исках да разбера въобще, може ли да се постигне такъв разход,като вариант ако дизела наистина скочи много чувствително и няма да е рентабилно да се кара на него вече.Карам само в града.Ако тази марка автомобил, не може да се справи с този разход,ще потърсим друг,аз поне не съм женен за нея ,намеря ли по икономична кола за града -вземам.Така и имаше един коментар във връзка с каране по пенсионерски начин,ако вие не следите промените в парламента за закона за пътищата ,ще се отрази съвсем скоро по джоба ви .А аз най мразя да давам пари на КАТ,или на държавата ,когато не ги е заслужила.Ето ,затова търся малък икономичен автомобил,на стандартните горива -дизел -бензин.Другите не ги признавам.
Намери си някой Приятел с камион !Като карах дизелите много рядко ходех на бензиностанция!
Бензинът не е много по евтин от дизела.И трудно ще я докараш до 5 на 100.Много е относително.Ако ти е читаво дизелчето не се вкарвай в излишни филми!

-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Няма как бензина да ти гори колкото дизела... Ако искаш още по-икономичен дизел-Даихатсу Шарад-1.0 турбо дизел! Стига да намериш.... Ама си купи и една резервна цилилиндрова глава и едно турбо...
Моето поло(1.4 бензин) ми харчи под 6 на 100,но моето каране трудно може да се нарече градско...
Моето поло(1.4 бензин) ми харчи под 6 на 100,но моето каране трудно може да се нарече градско...-
stivenj
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за мненията колеги,оставам си на дизел,всеки ден се кара колата , а и ако е много мощна се изкушавам да рендосвам,това допълнително изпразва джоба в глоби и снимки по пътя.Излиза ,че дизела ще си остане за предпочитане ,от стандартните горива.
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Щом ти е скъпо , взимай бензинова с метан.Това е най-евтиното.Тъкмо няма да толко мощна и няма да се изкушаваш да рендосваш 

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Саксо 1.5д също харчи малко
Бе до към 1.4-1.5д бива
Бе до към 1.4-1.5д бива
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Друг варянт е Смарт, ама аз лично не бих карал такова, защото пътувам и извън града често.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
freestyler911 написа:Още една обречена тема.
![]()
![]()
-
![]()
![]()
![]()
Айде по малко да акаме в тоя подфорум а?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”