Проблем с ЦЕНТРАЛНОТО на голф 2!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
s5501na
Автомобил:
Двигател:

Проблем с ЦЕНТРАЛНОТО на голф 2!!!

Мнениеот s5501na » Чет 28 сеп 2006 21:43

Имам проблем ценралното ми е вакуумно оригинално си с колата,обаче когато сложих алрма се оказа че тя не може да го управлява защото командваща е шофиорската врата ,а тя няма ел модул.Получава следната ситуация алармата заключва всичко без шофиорската врата и от там като командваща се отварят заради нея и другите!

Кажете какво да правя да търся вакуумна помпичка с ел модул или???
Помощ

Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Чет 28 сеп 2006 21:56

Колега на стария Голф2 бях по същия начин. Когато слагах алармата техниците ми сложиха една ел.машинка някаква на шофьорската врата. Мисля че дадох около20лв. повече за нея и така шофьорската врата се отваряше първа и по-бързо от останалите.
Така алармата командва първо моторчето на шофьорската врата и от там нататък другите...
Незнам тез алармаджии които са ти слагали алармата от небето ли са паднали че не са ти го предложили :roll:

Потребителски аватар
lyubeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubeto » Чет 28 сеп 2006 22:59

прав е digigi и на мене когато ми слагаха алармата ми сложиха тази машинка отиди да ги питаш да ти я поставят и въпроса е решен !

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Пет 29 сеп 2006 0:05

Като ти слагат машинката,стой до тях и гледай какво правят да не ти направят вратата на швейцарско сирене.

Потребителски аватар
s5501na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s5501na » Пет 29 сеп 2006 21:45

благодаря на всички!!!

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Съб 30 сеп 2006 7:20

ето как се оправих с мойто центално на голф-2.без допълнителни електрически модули и релета.Взех една вакумна машинка за центално VDO и я разглобих поразгледах я добре.Свалих и тази управляващата от шоферската врата и разглобих и нея,и установих че с малко повече играчка мога да я направя вакумно-електрическа.Така и направих.Монтирах я във вратата и с трипътник я вързах към въздушмата магистрала на компресора на централното.След което с помоща на мултицет открих заключващият ток на алармата и го вързах съответно към заключващият на централното(жълт/червен.Същото направих и с отключващият от алармата го вързах с отключващият на централното(бял/червен)
Какво се получава?По този начин при включване на алармата компресора сработва и премества контактите на вече вакумно-електрическата машинка в вратата на шофера.Сега мога да си я отключвам и заключвам с ключа без алармата да е включена,мога да я заключвам и с дистанционното при включване на алармата.

Ако искаш ела да видиш на място да ти обясня преди да са те набутали.Ела ще ти реша проблема 0897/845 569-Люси

Потребителски аватар
jvs
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jvs » Пон 02 окт 2006 13:39

Странно но при мене оправляващата машинка в шофьорската врата си имаше изводи за захранване от алармата..И алармаджията се опита да го направи тва с модула, но след като му показах кабелите му казах да провери за какво са, е разгеле оказа се че си имам добра командваща машинка с вакум и с ток...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”