Какъв беше при мене проблема. Светна лампа ABS когато падна големия сняг в края на януари кал, киша, а аз щях да пътувам към Пампорово. Помислих си да не би да е зацапано нещо отдолу по датчиците. Карам на автомивката и резултат нямаше, тъкмо реших да я водя на сервиз и взе че изгасна и така докато пътувах из снеговете ту светва ту изгасва, разбира се като светне АБС никакъв го няма

Като се върнах вече светеше постоянно, карам я в сервиза на Автотрейд - Варна:
- след диагностиката се оказа датчик на предно ляво колело. Като го погледнаха се оказа скъсан кабел или от вериги или при смяна на гуми (така ми казаха). Вариянта беше нов оригинален кабелен пакет 80 лв и седмица чакане или 20 лв за ремонт т.е да го съединят и изолират. Всичко ми излезе:
- 30лв. диагностика
- 20лв. ремонт
Всичко това с фактура и гаранция, че пипат хора, които поне малко разбират и по-малко ще оплескат

Та идеята ми е и съвета който бих дал е ако нe можеш сам или с приятел да си направиш диагностиката, нямаш гараж или удобно място където да си я погледнеш сам или просто не ти се занимава, карай директно в сервиза на VW. За диагностиката 30 лв, а не си длъжен да я ремонтираш там ако цената на частите не ти отърва. Те ти казват къде е проблема след това отиди някой друг да ти го смени или си купи по-евтина част.