,като в километрите на газ имам и доста километри каране на бензин докато позагрее малко.Не съм състезател и стила ми на шофиране е нормален.Това е огромен разход,който не може да се сравнява и със ВР6 мотор(поне той има едни 100-110 коня в повече).Виждам,че много колеги са сменявали кабели,свещи,изпарители,мембрани,но без ефект...Покарах я на бензин за да я засека колко ще харчи,за да знам дали проблема с разхода на газ е само в изпарителя или проблема го има и на бензин.
В една тема колега беше писал,че ще сменява ААМ с Фиат Пунто заради ниския разход и е прав...преди вентото карах Пунто,което харчеше 8-8,5/100 бензин само градско...а като си спомня,че тогава ми се струваше висок разхода...
Какъв може да е проблема?Центровка?Кофти кабели и свещи?
В темата искам да прочета някой справил се с проблема или поне докарал до някъде нормален разход.Мнения от сорта"този мотор си лапа доволно" не ме устройват,защото от една страна знам,че по принцип не е супер икономичен,а от друга все пак засечения от мен разход е предоволен и е ясно,че има някакъв проблем.
, но ще я следя твойта тема.

, че бората ми AGZ на бензин мак. Софийско ми е давала 13-14 в големи задръствания.