Колеги, преди 1 г си сложих LED лампички в 2-те секции на плафона над огледалото за задно виждане. Преди 2-3 седмици по време на големите ледове не можах да си отворя шоф. врата (5врат голф) и си влязох от пасажерската. След като запалих и покарах, обаче забелязох, че плафона ми свети (отв.врата). След 30 мин слязох проверих, вратите-всичките затворени. След час си изгасна. Викам си отечка от влагата. До днес! Времето е сравнително сухо, обаче плафона ми свети съвсем ама съвсем доловимо! При отв. врата си светва нормално, като затворя, обаче остава лекото мъждукане! В средно положение като дам ключето си изгасва.
И така: според мен не може да е утечка, защото интензитета на светлината (примерно 10% от 100) не спадна цял ден и до сега-вечерта. Не може да е от бутоните на купето-за отв. врата-щеше да си свети на 100% ако някъде имаше проблем! Според вас на какво може да се дължи? Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
п.с.От 1г съм с тези лед лампички, да е светело и чак онзи ден да забележа-не ми се вярва...