Adrian-AAA написа:Съмнявам се Полицията да направи нещо или да не стане по зле нещо,но ще видим..
Полицията за това си изкарва заплатите от нашите данъци. За да оправя ей такива мишкари и измамници. По-лошо за теб няма как да стане.
Adrian-AAA написа:Съмнявам се Полицията да направи нещо или да не стане по зле нещо,но ще видим..
niviat написа:Защо не си продавате колите с договор за покупко-продажба а се вкарвате във филми.Аз ще прежаля 200 лева за да си оправя нещата ,пък после нали го знаеш къде е човека...
niviat написа:niviat написа:Защо не си продавате колите с договор за покупко-продажба а се вкарвате във филми.Аз ще прежаля 200 лева за да си оправя нещата ,пък после нали го знаеш къде е човека...
Опа вие не сте си плащали данъците и имате наглоста да се жалвате как някои тарикат се ебава с вас.А вие като се ебавахте с държавата ви беше добре.
dobrin написа:Отиваш в КАТ и си изваждаш удостоверение за собственост на автомобила. След това заявяваш, че докато е стояла пред вас са й откраднали номерата и едновременно с това я бракуваш. Чиста работа.
Adrian-AAA написа:niviat написа:niviat написа:Защо не си продавате колите с договор за покупко-продажба а се вкарвате във филми.Аз ще прежаля 200 лева за да си оправя нещата ,пък после нали го знаеш къде е човека...
Опа вие не сте си плащали данъците и имате наглоста да се жалвате как някои тарикат се ебава с вас.А вие като се ебавахте с държавата ви беше добре.
Я не говори глупости да се правиш на интересен.
Четеш между редовете и пишеш глупости.
Данъците вече са платени!!!
dobrin написа:Отиваш в КАТ и си изваждаш удостоверение за собственост на автомобила. След това заявяваш, че докато е стояла пред вас са й откраднали номерата и едновременно с това я бракуваш. Чиста работа.
Adrian-AAA написа:
Което значи,че за да не ни се водят повече данъци трябва да се върнат Номерата и Големия талон(който е в него) в КАТ за да се бракува и да се отпише.
Тук идва най-интереснотоЧовека ми обяви,че ще трябва да му дам поне 200лв. за да ми ги даде тези неща!!!
Adrian-AAA написа:Не сме правили нищо,просто трябваше да се обработят данните в общината и така забравихме и никой на никой не се обади до преди няколко дни. Той няма документ за собственост или каквото и да било.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 115 госта