snupeca написа:иначе това което описваш като симптоми са на дебитомер, сондата, итн но ако е от дебитомера, трябва да се е*ава и на газ..
Май не е така, като си на газ, дебитомера каква роля играе?
snupeca написа:иначе това което описваш като симптоми са на дебитомер, сондата, итн но ако е от дебитомера, трябва да се е*ава и на газ..
zloby3400 написа:snupeca написа:иначе това което описваш като симптоми са на дебитомер, сондата, итн но ако е от дебитомера, трябва да се е*ава и на газ..
Май не е така, като си на газ, дебитомера каква роля играе?
zloby3400 написа:Що се нервиш, не мога да разбера?
zloby3400 написа:...
dushanov написа:zeroheat, колега в предните постове каза, че все още не си сменил бенз. ф-р. Смени ли го?
п.с. Преди 2г и аз смених моя (на метан съм и фактически този ф-р ми трябва за 1-2 мин на ден) и започна да ми шуми бенз. помпа! Може да е съвпадение ама... и си смених ф-ра щото нямах какво да правя.
iohostart написа:колега като си с газов инжекцйон колата винаги пали на бензин и на определена тепература обръща на газ газовите инжекцйони имат опция за аварийно палене на газ пробвай да я запалиш аварийно на газ да видиш как ще е на газ като я запалиш.
genov1 написа:Колега щом като имаш кабел и лаптоп, прочети си грешките и виж какво ще изкара. Щом казваш че работи известно време и след това се прецаква може да влиза в авариен режим, за тва трябва да се види какви грешки дава. Ако тръгнеш да чистиш дюзи най-вероятно нищо няма да се промени, ако е от тях като загрее двигателя леко почва да губи мощност и ти падат оборотите, обаче играене на обороти, предърпване и най-малко гаснене 100% не е от дюзи. Моя съвет е свържи се с лаптопа и виж какво се случва
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 76 госта