Всички останали врати са добре и не влиза въздух или свистят. Само и единствено от лявата страна свисти при висока скорост или силен насрещен вятър. От врата не влиза вода.
Прегледах врата да не е крива или скъсани уплътнения не е нито едното. Разглобих кората на врата да видя там, всичко е нормално там.
Друго да гледам не се сещам, някой с други идеи ще съм много благодарен.
Свисти въздуха в лявата (шофьорската) врата Г4
- golf2_vs_lud_6ofior_91
- Автомобил:
- Двигател:
Колега имам абсолютно същия проблем, но на дясната врата, и се чува откъм гредата.
Всичко си ляга идеално на всякъде. Ако тръгна да регулирам вратата от пантите или от закопчалката, ще се размести спрямо задната
Идеята ми е да напъхам един парцал, по цялата дължина, между гредата и вратата, и да пробвам, дали пак ще се чува
.
Всичко си ляга идеално на всякъде. Ако тръгна да регулирам вратата от пантите или от закопчалката, ще се размести спрямо задната
Идеята ми е да напъхам един парцал, по цялата дължина, между гредата и вратата, и да пробвам, дали пак ще се чува
.- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf2_vs_lud_6ofior_91 написа:колега може да е уплатнителя на вратата
Уплътните изглеждат добре, нямат дупки или скъсано.
morfei1 написа:Идеята ми е да напъхам един парцал, по цялата дължина, между гредата и вратата, и да пробвам, дали пак ще се чува.
Къде точно мислиш да го сложиш парцала, че не разбрах. Дали не трябва да има фабрично уплътнение в гредата?
- papani
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и аз имах същия проблем със дяснята врата,защото беше опитвана да се краде,но както и да е,правиха вратата,всичко е ок,но и при мен така се чуваше,и чудех какво да му сложа,та залепих една гума от колело (вътрешна)по цялата дължина на уплътнението на вратата и всичко е ОК сега.Плюс гумата е черна и изобщо не си личи,трябва да се загледаш задълбочено.Успех
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
деба доста четворки значи го имат този проблем ,аз мислех че на моята е от удар ,ама маи не е пак ще е някакав дефект ,или меко уплатнение или незнам и аз ,свистенето е точно между предната дясна греда и вратата на една педа нагоре от таблото.
и аз ще трябва да пробвам с допълнителни уплатнения и ако има ефект някакъв ще споделя
и аз ще трябва да пробвам с допълнителни уплатнения и ако има ефект някакъв ще споделя
Значи днеска си реших проблема с досадното свистене, с помоща на две парчета вестник. Смачках двето парчета и ги натъпках в уплатнението на вратата, по цялата дъжина - свистенето изчезна
Друг е въпроса, че е супер първобитно по този начин, но поне знам откъде идва проблема и ще търся начини как да прилепя вратата по-плътно към уплатнението, без да и развалям диагоналите спрямо задната
.
- froodo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Свисти въздуха в лявата (шофьорската) врата Г4
да съживим малко темата.Та свистенето в предна лява врата при по висока скорост и аз го имам и все още търся решение на проблема.ако някой е намерил добър вариант може да сподели 

- Cern Swiss
- Автомобил:
- Двигател:
Има 2 варианта - обикновено шофьорската (често и двете предни) провисват от тежестта си и годините употреба. Особено, ако е двувратка. Вариант 2 - имала е удар от тази страна и не е възстановена правилно.
- froodo
- Автомобил:
- Двигател:
не нямала е удар свистенето се появи след като я покарах малко по родните пътища,но да двуврата е и мисля че е леко пропаднала 
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
При мен свистят и двете, получава се от хоризонталното усукване на купето при много висока скорост - над 180 и неравности по пътя.
От уплътненията е.
От уплътненията е.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Същият проблем на лявата врата....при висока скорост и вятър идващ от дясно наляво...
При смяна на водачите на ел,стъклото на шофьорската врата с метални се заглеждам и виждак на вратата пише 2000.....колата е 99"
Излизам навън,затварям вратата и поглеждам другата...стои прибрана спрямо тавана...а тази естествено понастърчава.Събирам 2+2=
,и забравям за проблема! 
При смяна на водачите на ел,стъклото на шофьорската врата с метални се заглеждам и виждак на вратата пише 2000.....колата е 99"
Излизам навън,затварям вратата и поглеждам другата...стои прибрана спрямо тавана...а тази естествено понастърчава.Събирам 2+2=

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”