След дълъг застой на темата мисля че вече съм събрал доста материал за да споделя с Вас.
Накратко да разкажа през какви идеи и мисли преминах за да стигна до крайното решение по какъв начин исках да променя така обичания от мен автомобил.Имах на идея да продължа с тунинга на автомобила като закупих врати от Ауди 80 за донор да ползвам дръжките за отваряне,мислех да променям броните да ги "позамажа"тук и там да няма задна чистачка ,да закупя калник от мерцедес да ползвам също за донор,да боядисам купето в червена перла с ксераликс и още куп други идеи за които вече не си спомням защо беше доста отдавна.Благодарение на форума и на много приятели с които споделях какво всъщност искам а явно и аз не знаех

си изградих ясна картина как точно искам да изглежда колата. Всичко започна през есента на 2010г и се позавърши на 9.03.2012г.Тогава и направих първото каране на автомобила без дори да имам време за тест до София за да участва на Фест 2012г.
Тук искам да благодаря на семейството ми на първо място че ме търпят с моите отсъствия безброй вечери да стоя в гаража и дълги дни.За това че ме подкрепят морално ,физически и финансово защото последните два месеца преди да завърша колата не съм ходил на работа за да мога да завърша този мой проект.Благодаря Ви на всички за всичко обичам Ви.
Другия Човек на който искам да благодаря това е Жоро Делчев за това че не ме е подвеждал никога с идеите които ми е давал, този Голям човек е бил винаги до мен в процеса на развитие по колата от разтояние Жорка благодаря ти.
Следващия на който искам да благодаря е моя приятел и доверен майстор бояджия Борко

от с Стража който за мен е най най най големия Човек.Доказал се вече в направата на Голф ралито а и не само

на моя кумец Петър Томов-Алпина
Искам да благодаря и на един мой приятел който беше неотлъчно до мен а това е Никито.Ники ти си невероятен
Тук ще изредя и имената на хората които са били съпричастни към това което се е слячвало покрай мен.А това са :
Стоян от Търговище,Светльо от Шумен ,Алпина, Валентин Жеков,Коко от Русе,Мад Кап ,Адриян ,Никола свободната душа,Ицо- Босе и Здравко Пиронски.
Без тези хора това което ще видите по снимките нямаше да се случи.Обичам Ви