Booster написа:Имам около 1000 км. до смяна , влезе ми некво дяволче в главата да пробвам 5W-40 на 1Z , някой колега да е наливал такова на неговия ?
Ако го направиш мотора ти ще умре... от кеф

Booster написа:Имам около 1000 км. до смяна , влезе ми некво дяволче в главата да пробвам 5W-40 на 1Z , някой колега да е наливал такова на неговия ?
DA@KA написа:Карам с REPSOL 5W40 вече 12000 км. никакви грижи доволен съм,явно мотора ми ще излезе хубав.Сега мисля да пробвам TOTAL 5W40.
Jivko7777 написа:DA@KA написа:Карам с REPSOL 5W40 вече 12000 км. никакви грижи доволен съм,явно мотора ми ще излезе хубав.Сега мисля да пробвам TOTAL 5W40.
Карай си с Репсола, не го заменяй с този румънски боклук тотала
Jivko7777 написа:туй че си паднал на менте Репсол е твой проблем, н отова да ми хвалиш Румънско масло айде няма смисъл
K написа:За втори път сипах Мотул Специфик 5-40. ТДИ-то го харесва, по-малко от 0.5л. изгори за 10 хиляди км, за разлика от Кастрол Едж, който си го папаше за норматив.
KirilGeorgiev написа:Разправям ви аз че за нищо не става този Кастрол ама вие не та не хубаво еВеднъж съм сипвал купено от Сакар и за 5000-6000км ми светна лампата
RadoShopa написа:K написа:За втори път сипах Мотул Специфик 5-40. ТДИ-то го харесва, по-малко от 0.5л. изгори за 10 хиляди км, за разлика от Кастрол Едж, който си го папаше за норматив.
И аз към МОТУЛ-а ще се ориентирам май...В началото ми бяха сипали МОБИЛ 5в 40 без спецификацията 501.01 (незнание
)лапна литър на 10к ,а сега с Кастрол Едж отива повечко сякаш...
Карам 90 % извънградско,сигурно има значение....ако и с МОТУЛ-а е така хм......нещо ще си заминава сигурно
DA@KA написа:wolff1 написа:DA@KA написа:Карам с REPSOL 5W40 вече 12000 км. никакви грижи доволен съм,явно мотора ми ще излезе хубав.Сега мисля да пробвам TOTAL 5W40.
за какво ще ги сменяш, като си доволен с това?
щот ми подариха 2 туби,а и Тотала е по марка(лично мнение)
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: licho58, Lupender, rosenstoilov78 и 44 госта