!!!
амортесйори
- lazar_g2
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
1
За бората кво ще ми препоръчате /предни/?Намериха ми АЛ-КО на 85 лв/бр. , че моите нещо много шумни клапаните
!!!
!!!
Относно бразилските имам само добри впе4атления,единствения дефект,който дадоха при мен бяха изгорели тампони на задните,ама нищо не е ве4ноkalin_as написа:Колега и аз се чудех преди време какви амортисьори да сложа. Много четох из форума ( има много написано ) и от толкова четене се сбърках![]()
Е ако имах кинти щях да си взема КОНИ и да забравя, но аз нямах много средства и мислех да взема Билщайн или Закс, защото разбрах че били качествени, но много хора от форума се оплакваха от тия марки щото тук в България за 70-80 лв. на бройка май са само ментета. Ако си сигурен че са произведени в Германия си вземи. Та накрая отидох в сервиза и ми предложиха някакви бразилски маслени на 40 кинта за бр. и се оказаха добри![]()
А старите ми бяха Монро - газови и бяха изпуснали та колата беше като лодка![]()
А за Монро само лоши неща съм чувал - така че Монро![]()
За Каяба съм чул че били хубави но не можах да намеря
- masterpit
- Автомобил:
- Двигател:
Re: амортесйори
Пак си купих каяба този път за отзад "meyle"-то издъхнаха завчера на 84000км, а предните които са KYB още държат. За задните KYB без протектора са 64лв, а предните са 90лв. Преди 6г. когато си взех предните кайаба си спомням че в кита си имаше протектори и цената беше общо някъде 55лв. Сега пак залагам на Каяба. Дано не са развалили качеството, че на цилиндъра пише made in Cheh Republic
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
masterpit написа:Пак си купих каяба този път за отзад "meyle"-то
днес ходих за разни дреболий в магазина и жената там ми предложи такива мейле вместо закс
с една и съща гаранция са и каза че нямали много разлика 2те марки - от закса напоследък останало само името
въпреки това смятам да се оборудвам с 4бр закс
-
globetrance
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: 1.8 T
Преди 6 месеца (ориентировъчно) смених и четерите ,сложих Bilstein . Излязоха някъде към 300 лева . Вече съм минал малко над 10 000 км с тях. До днес нямам проблем... За утре гаранция няма по тея пътища!
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
В крайна сметка кое е по-добро-Закс или билщайн, а кое е по-скъпия вариант.
- gudaka
- Автомобил:
- Двигател:
аз си взех мейле още не съм ги сложил ще е през почивните дни ,взел съм и тампони на тази фирма надявам се да са добри и да не съжалявам
чул съм хубави думи за тази марка-цената със отстъпката ми дойде на 180 лева за предни маслени 2 броя не знам дали е много или е малко
надявам се някой да сподели нещо но да е обективно.пиша тук за да отварям нова тема ако има нещо се извинявам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”