Така и така миналата година дадох толкова пари реших тази да доизиграя хорото докрай

edit: друго не мисля да вземам. Евентуално може и нещо за прозорците, но още се колебая ...
Exell написа:Веско , не е гаражна. В годината има 10-на дни в които преспива на топло , през останалото време е уличница. Мисля тази година да отложа търкането за по-напред във времето. Все пак миналите години след търкането изкарваше около 5-6 месеца и ефекта се губеше. Или добре съм търкал или пастата е по-добра
ostavime написа:Абе тя боята като е изгоряла и на 15+ години, каквото и да мажем и да се лъжем, тая си е. То свойствата са си свойства и в повечето случаи са безвъзвратно загубени. Да бъдем реалисти все пак. А и технологията от преди 15 години не може да се сравнява със сегашната. Боядисване, качество, лакове и т.н. Да, има ефект пастирането и т.н. , но си е ден до пладне. Две мивки като минеш и си в изходна позиция. Имам чувството, че повече хора се впечатляват и едва ли не се заблуждават от една паста (както и самият аз де).
Пожелавам на всички скоро да можем да си купуваме нови автомобили и да не се притесняваме за пастиране и разни такива.
ostavime написа:110%![]()
ostavime написа:110%![]()
П.С. Сега знам, че ще се хванеш за изречението с 2-те мивки...
ostavime написа:Абе тя боята като е изгоряла и на 15+ години, каквото и да мажем и да се лъжем, тая си е. То свойствата са си свойства и в повечето случаи са безвъзвратно загубени. Да бъдем реалисти все пак. А и технологията от преди 15 години не може да се сравнява със сегашната. Боядисване, качество, лакове и т.н. Да, има ефект пастирането и т.н. , но си е ден до пладне. Две мивки като минеш и си в изходна позиция. Имам чувството, че повече хора се впечатляват и едва ли не се заблуждават от една паста (както и самият аз де).
Пожелавам на всички скоро да можем да си купуваме нови автомобили и да не се притесняваме за пастиране и разни такива.
GREEN_lADY написа:Бат Веско ostavigo , ме можеш да го обедиш
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 31 госта