Действително няма голям келипир, понеже като махнем недостатъците на АГУ и съпоставим разхода горе-долу е същото. Имам колега с бензиново Поло 1.4 комби, та като ми е казвал разхода на газ и като сложиш и бензина разлика с моето няма.
rokera671 написа:Аз 2 дена карах на бензин и такава разлика усетих !!Газта си е газ няма смисъл да спорите ,вече сме го правили не веднъж.
rokera671 написа:A бе ако всичко е нормално ,заплати ,цени и т.н. кой ще ти кара на газ!?Ама пуста и немотия !!
Каква е разликата в поддръжката на ГИ и обикновена газова?Bai Sando написа:... Като се има в предвид по-скъпото подържане на Г.И. ...
rokera671 написа:Ако са на една цена никой не би карал на газ!Аз поне никога!Но при тези разлики ако взема бензинова кола още на другият ден ,слагам газ.
quattro^^ написа:rokera671 написа:Ако са на една цена никой не би карал на газ!Аз поне никога!Но при тези разлики ако взема бензинова кола още на другият ден ,слагам газ.
добре де представи си че заплатата ти е близо до на германеца ама не баш, газ/бензин разлика като сега примерно, що ше караш на само бензин като на газ пак икономисваш щото тогава от една година на газ ше идиш на почивка с жената един уикенд без да се замисляш кое колко струва.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта