Golf2 или Golf3 e по стабилен(и на завои)?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:52, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:тук зависи дали говорим за сток автомобил или не - това е първото нещо!
Второто е, как ги мерите стабилностите? Една 20 годишна двойка, която не е виждала нови амортисьори и пружини през последните 4-5 години много ясно, че ще е доста по-нестабилна от една 10 годишна тройка
Ето най-накрая един човек дето ше си каже мнението като хората. Ако изкате наистина 100% верен отговор тогава Вземете Г2 и Г3,
1.Нека окачването им да бъде на 0 км оригинално стоково и чисто ново.
2.Да се направи теста в един и същи ден и клоиматични условия.
3.Гумите да са с еднакви размери и да са чисто нови.
4.и шофера да е един и същ.
5.Двигателите да са еднакви.
Писна ми от мнения дето единия казва едно другия друго нищо не праим.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
timon_tg написа:...
Ами по-горе бях написал, че имах друга двойка преди тази и двете нямат абсолютно нищо общо в поведението на пътя. С предната, независимо, че бах с газови амортисьори билщайн, при скорост над 140 направо олекваше и особенно в завои се усещаше, че е много нестабилна. Със сегашната даже с над 180-200 км/ч не усещам ниакаква нестабилност, налагало ми се е да заобикалям с висока скорост обекти на пътя и просто не мърда. Та затова мнението ми е, че много трудно ще намерим 2-ка и 3-ка сток за да ги премерим (както предлага колегата ТРАКТОРИСТА GL), а в останалите случаи вече зависи от състоянието на автомобила.
П.П. А това, че те залепя на прозореца и не се пързаля говори добре за стабилността й!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”