Почукване отзад.
- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Почукване отзад.
Здравейте всички!!!Колта подранква много гадно отзад.И нтересното ече се чува само когато се движи бавно и когато е понатоварена.Звукът изчезва като натисна спирачките,но само тогава,като ги пусна пак и пак почва да пдрънква.
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да хващаш самите апарати с накладките и ги разклащаш. Нормално е леко да се поклащат но ако луфта е голям значи водачите са заминали. Провери и гумените уплътнения на въпросните водачи, ако са скъсани сигурно са влезли боклуци и за това са се разбили. При мен така ми тропаше и спираше като натиснех спирачка. След смяната на въпросните водачи спря да ми тропа. Само че те са малко скъпички по принцип. Но по-важно е според мен да видиш защо ти износва така диска. Или нямаш накладки или е блокирал апарата което си е голям shit 

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пластините на накаладките се продават само в комплект с накладките ако не се лъжа демек около 20-30лв. а ако ти се поклаща целия апарат ако не се лъжа на мен ми излезе около 130-140лв за двете предни колела комплекта железни и пластмасови втулки + гумените уплътнения на втулките но най-добре звънни в Ауто плюс и си питай конкретно за твоята кола (931 74 30)
- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
svetlin написа:Пластините на накаладките се продават само в комплект с накладките ако не се лъжа демек около 20-30лв. а ако ти се поклаща целия апарат ако не се лъжа на мен ми излезе около 130-140лв за двете предни колела комплекта железни и пластмасови втулки + гумените уплътнения на втулките но най-добре звънни в Ауто плюс и си питай конкретно за твоята кола (931 74 30)
Е поклаща се целия апарат ма леко!А самата накладка си подранкжа ватре!И немога д аразбере защо се чува тоя звук като трагвам ,все е дно нещо запъва колата отзад?

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А бе не може да е от ръчната щом е скъсана. Щом ти "запъва" адната гума най вероятно са разбити водачите и апарата се завърта леко и се заклещва с диска това е според мен. Хубаво е да го погледне някой който разбира за да нямаш изненади зимата
а относно тропането в накладките по-добре карай така докато не дойде време да ги сменяш... няма смисъл да набиваш излишни пари.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”