Haralampi написа:....
Но все пак нека не се отклоняваме от темата, колегата не е искал съвет дали да си взима лаптоп или PC, а за това какъв лаптоп да си вземе!
Не се отклоняваме много обаче

Haralampi написа:....
Но все пак нека не се отклоняваме от темата, колегата не е искал съвет дали да си взима лаптоп или PC, а за това какъв лаптоп да си вземе!
milmar написа:Във фирмата , в която работя не ни оборудват с лаптопи , но пак си работим .
slimmer написа:milmar написа:Във фирмата , в която работя не ни оборудват с лаптопи , но пак си работим .
Стига бе, вие сте 10 години назад... И ние: надали във фирма, която се занимава с разработка на програмни продукти....
milmar написа:За работа задължително "отживял" стационарен комп . Лаптоп подхвърлян по колене , по под и кревати особенно за година е аут ако не го почистваш редовно . А като гледам с какви пари разполагаш (като повечето от нас) едва ли идеята е след година - нов
Но ако колегата казва - йок , лаптоп ще бъде - изборът си е негов , да е в крачка със света!
radi_nrj написа:Ще те разочаровам ама аз събрах комп за 2 иляду лефа и на видео обработка пак вижда зор:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&t=297378&start=0
На лаптоп с i3 нещата ще вървят ама ще има да чакаш...
escrime написа:Лаптоп до 900 лв. е низ от компромиси.
Иначе HP Probook е сравнително добър избор, според мен. Аз ползвам 6560, но предвид цената, която те интересува 4530 би трябвало да свърши работа без проблеми. Гаранцията може да се продължава.
escrime написа:Не залитай по примамливите цени на Павилион, често имат грижи.
Haralampi написа:Стой далеч от мултимедиината серия на HP. Ако си решил да е HP - нека е Пробуук.
Павилионите имат заслужена слава за лошо качество и ниска надеждност.
Бюджета ти не е много висок, така че е хубаво да определиш приложението и приоритетите ти. Т.е. да дефинираш дали ти е нужен мултимедиен лаптоп, портативност (т.е. например нетбуук) или издръжливост и надеждност (бизнес серия).
Всичкото накуп е почти невъзможно, а за 900 лв - още по-малко.
Определи приложение, желаният размер и дали ще го ползваш предимно стационарно (на мястото на десктоп) или ще го транпортираш често и т.н.
ping23 написа:... Павилионите са в пъти по добри от Пробук...
slimmer написа:milmar написа:Във фирмата , в която работя не ни оборудват с лаптопи , но пак си работим .
Стига бе, вие сте 10 години назад... И ние: надали във фирма, която се занимава с разработка на програмни продукти, ще вземат лаптоп скоро. Най-малкото е неергономично, освен ако не вземеш докинг. А това няма да се случи поради финансови съображения. Да не говорим за производителността, монитора, донякъде поддръжката...
milmar написа:Аз проектирам платки и ползвам монитор - 22' , вижда ми се малък , не мога да си представя как бих работил на 15' (лаптопа може да работи и с външен монитор - да , така е)
piter_96 написа:Здравейте, идва време да си взимам лаптоп и искам да си взема максимално най-доброто за тази сума. Като марка съм се спрял за сега на HP, с хард над 500 GB, процесор i серия на Intel. Моля някой който е по - на вътре в нещата да ми препоръча нещо.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта