Газовата е BSM - поне това пише на копчето за превключване - честно казано не ми пука каква марка е, искам само да работи нормално и да получа адекватно отношение при нужда от сервизиране - което до момента е изпълнено. Индикаторът за гориво показва сравнително вярно - при показание половин бутилка заредих 28л газ, което е горе-долу половината от използваемия обем. От монтажа съм доволен - изпълниха дребните ми желания. Копчето в купето свети по-силно, отколкото ми харесва и мисля да го "лекувам" с полупрозрачно фолио или светлосив лак на нокти ... сякаш фолиото ми харесва повече засега

С два изпарителя колата върви почти като на бензин - ускорението при "смачкване" на педала не е така "рязко" като на бензин. При нормално каране разлика се усеща много трудно ... макар по-добрата ми половинка още като седна да кара за пръв път на газ да каза "тая кола не върви като преди" ...

Ще пиша повече след Великден - когато ще тествам разход извънградско и ще съм зареждал няколко пъти градско и ще имам усреднени стойности за разхода.