В четените от мен теми не открих проблем сходен с моя,затова пускам тази тема.
Става въпрос за следното:
Досега -1 година проблеми никакви ,и бях супер доволен от ГИ Фобос ,монтиран на POLO CLASSIC 1.6-AFT ,2000г.Ходих на майстор-газаджия ,за да установим евентуален проблем с настройката на ГИ,тъй като единия цилиндър прекъсва и то само на газ!Прекъсването е в ниските обороти ,и от средни нагоре -но е осезателно.На бензин работи малко неравномерно ,но прекъсване няма!
Оказа се че неможем да се свържем с компа на газовата през диагностичния кабел.Майстора ми казва че компа е изгорял ,а колата си работи на газ ,включва изключва и всичко останало прави ,както е било винаги!Чува се странен звук "чукане" на една от газовите дюзи!
Въпроса ми е: 1.Възможно ли това прекъсване на газ ,да се получава от неработеща газова дюза -съответно да не може да храни цилиндъра?
2.Възможно ли е компа да е изгорял?
3.Възможно ли е газовият комп. да бърка ,работата и на бензин и на газ?
Майстори при които ходих са трима за два дни.Как намерих време и аз незнам но проблема си остава засега!

Вчера, прегледах всички свещи,кабели,лули дистр.капачка -няма прроблем с тях!/имам резервни и ги сменях/.Ламбда сондата е леко бавна но влиза в "крак" и си работи!
Молбата ми е за помощ?!