Здравейте на всички мисля че е време да избърша прахта от темата .Преди да обясня какво се случва по колата искам да изкажа големи благодарности на Пешо (alpine) просто ако не беше този човек колата нямаше да е това което е в момента,тук е мястото и да благодаря на форума и на колегите от него допринесли по един или друг начин,и на още няколко много цени хора за мен Сашо (sashobass),Иво (kr_1),траян и волен както и Огито .Сега по колата,след като коша беше боядисан се фанах да разглобя цялата ходова част и да я пратя на Сашо в търговище за песакоструи и прахово а той ми ги върна уникални ,Саше голям си .Решихме всичко да е ново по ходовата част и се отиде на пазар: :Нови лагери :Нови шарнирни болтове :Нови биалетки :Нови външни накрайници :Нови вътрешнш накрайници (щеки,прътове кой както му дойде) :Нови полиуретанови тампони за носачите предни+задни :Нови полиуретанови тампони за амортисиорите :Нови тампони за стабилизиращата щанга :Закупи се и коплект хидравлика (реика,помпа,маркучи,казанче)+ нови маншони че старите бяха в лошо състояние.
Последна промяна от Bose на Пон 17 мар 2014 11:29, променено общо 9 пъти.
След като всичко това беше набавено чаках старото ново окачване от Сашо а имено: :Магаре от голф 3 + тежест :Носачи :Шенкели :Стабилизираща щанга :Ботуши на амортисьорите :Прожини 2бр. малки и 2бр големи :Чашките на амортисьорите :Щеката за предния капак :Предната греда на която стой тампона По това време рейката беше при никито за полиране .Докато ги чаках да станат прекарах всички болчета и тампоните през песакоструи а от там занесох болтовете за никилиране а тампоните за жълт цинк.Ето малко снимки на нещата Следва продължение (малко по късно ще пусна нова порция снимки и иформация)
Последна промяна от Bose на Пон 17 мар 2014 11:43, променено общо 1 път.
Ето ме пак ,след като разясних какво се случва по ходовата част е време да кажа и какво става около двигателя.Всичко по него се свали с същата цел за да се боядиса и върне в вид отговарящ на чисто ново.След като свалихме всичко отделихме алуминиевите детайли,падна голямо миене и след това ги пратихме за София при Никито (голям изрод ).Това бяха : : Динамо : Основата на стартера : Маслен охладител : Болт към масления охладител : Пасажерска лапа на мотора : Шофиорска лапа на мотора : Корпус в който стой масления филтър : Колектор : Планка за оптяжната ролка : Основа на дистрибуторна
Последна промяна от Bose на Пон 17 мар 2014 12:09, променено общо 1 път.