Да почистим България за един ден!
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Re: Да почистим България за един ден!
Дали е имиджарска или дали някой ще спечели от това - все ми е тая. Факта е че ще се задействат хората в чистенето на градовете си, всеки може да псува и да се оплаква как другите буклучили и как тези компании дигат рейтингите. Опъни бутуши и ръкавици и просто направи едно добре дело, най-малко за да покажем пример на децата.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
yarek написа:Дали е имиджарска или дали някой ще спечели от това - все ми е тая. Факта е че ще се задействат хората в чистенето на градовете си, всеки може да псува и да се оплаква как другите буклучили и как тези компании дигат рейтингите. Опъни бутуши и ръкавици и просто направи едно добре дело, най-малко за да покажем пример на децата.
Факт е, че ще чистят хората, които не цапат!
А селяците ще продължават да си хвърлят боклука през терасата

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Поддържам собствената си територия и не замърсявам обществената и чуждата. Плащам си данъците. Когато ходя сред природата си събирам всички отпадъци, след мен остава само омачкана трева. Мисля, че нататък е поле за действие на службите, които усвояват моите пари. Колкото до цапащите, има си механизми за контрол, не е моя работа да ги създавам, или прилагам.
"Дайте да дадем" и прочие глупости можеше да ме вържат, когато бях на двадесетина години, ама вече минах 50 и не кълва на гола кука. Някой иска да прави точки с благородна кауза - без мен. Такова ми е мнението и за кампаниите за набиране на средства по най-различни поводи.
"Дайте да дадем" и прочие глупости можеше да ме вържат, когато бях на двадесетина години, ама вече минах 50 и не кълва на гола кука. Някой иска да прави точки с благородна кауза - без мен. Такова ми е мнението и за кампаниите за набиране на средства по най-различни поводи.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
muns61 написа:Поддържам собствената си територия и не замърсявам обществената и чуждата. Плащам си данъците. Когато ходя сред природата си събирам всички отпадъци, след мен остава само омачкана трева. Мисля, че нататък е поле за действие на службите, които усвояват моите пари. Колкото до цапащите, има си механизми за контрол, не е моя работа да ги създавам, или прилагам.
Подкрепям теб и парно
А в другите страни си го правят хората и не им трябват корпоративни прасета който само се чудят как да си вдигнат рейтинга
Не ни трябва кампания трябва ни култура.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Внос трябва да правиме защото в България е кът
Не искам да дразня никой но, тук прозира "българския манталитет"...аз не цапам и съответно не искам никой да ме закача...Светът не се върти около нас като единица...Кампанията е на доброволни начала, ако има желаещи хубаво, тези, които са скептично настроени към темата или не желаят да се включат, моля нека не пишат...
-
- Автомобил:
- Двигател:
nasko1978 написа:Parno хич не съм искал да те засегна!Напротив и аз съм на мнение ,че трябва да има абсолютна нетърпимост към чалгаджийската паплач,която се множи постоянно и ни затрупва с боклука си под всякаква форма!Високите глоби ще ни оправят,ама никой нищо не предприема.![]()
Колега по-полека с нападките към чалгаджийската общност,те да не са виновни за всичките боклуци,всичко си до самият човек-нека не нападаме конкретно някого си!

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Цялата работа е кауза пердута. Единствения ефект от това е, че бтв си вдига рейтинга за чужда сметка за пореден път. Те са царе на подобна самореклама.
parno написа:аз боклук не правя - няма да се включа
а свинете дето сипят през терасите ще видят как им ринете лайната и напук ще хвърлят отгоре ви на метеното
кампанията "да изчистим България" не трябва да е за боклука а за простаците дето го правят
те имат нужда от разчистване
Така си е колега, аз ако се включа в чистенето ще изчистя покрай нас ,а ако правя боклуци в колата или в нас всичко в пликове и в кофата.

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
"Аз не боклук правя, и няма да чистя" -
това е свърх високо ниво на манталитета. Мога безкрайно да философствам и да трия пръсти на клавиатурата колко добре почиствам след себе си и какви данъци плащаме. Няма да смисъл да пиша мемоарите как след тази кауза ще хвалят някой депутат. Проста няма смисъл от тези безкрайна полемика.
Фактът е следващ :
Сега - Мръсно
След каузата - По чисто
И това е.

Фактът е следващ :
Сега - Мръсно
След каузата - По чисто
И това е.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
всеки има право да се включи
всеки има право и да не го направи
ти моя манталитет го остави - гледай си в паницата Мистър
не се опитвай да ми четеш морал и да ми слагаш емотиконки
ходи събирай боклука тихичко без да вдигаш шум - ние те аплодираме вече
всеки има право и да не го направи
ти моя манталитет го остави - гледай си в паницата Мистър
не се опитвай да ми четеш морал и да ми слагаш емотиконки

ходи събирай боклука тихичко без да вдигаш шум - ние те аплодираме вече

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
ktamen написа:Цялата работа е кауза пердута. Единствения ефект от това е, че бтв си вдига рейтинга за чужда сметка за пореден път. Те са царе на подобна самореклама.
Бреееееееей? И как го реши?
Или щото те мързи да си вдигнеш задните части това е най-силния ти коз?
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Ivailo написа:ktamen написа:Цялата работа е кауза пердута. Единствения ефект от това е, че бтв си вдига рейтинга за чужда сметка за пореден път. Те са царе на подобна самореклама.
Бреееееееей? И как го реши?
Или щото те мързи да си вдигнеш задните части това е най-силния ти коз?
Ако си мислиш,че не си гледат рейтинга значи си се заблудил.
Няма нищо да се правят такива кампании ама с по голяма заинтересуваност и от държавата не само да чакат от стадото(народа).
Защото плащаш хиляди такси и данъци и като ги гледам как хвърлят боклука половината остава около кошовете и после вятъра го разняса.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Това, което съм написал е съвсем очевидно за всеки здравомислещ, а това, че ти още не си го забелязал си е твой проблем. Всичко звучи добре по телевизора, особено това, че всеки път започват с думите "Инициативата на бтв...." и рекламните материали на кампанията също са щедро украсени с емблемата на най-г.золизната ТВ в България, водеща в това отношение с огромна преднина дори пред БНТ. И да искаш от мен да участвам във вдигането на рейтинга им - просто няма начин
Мързела ми също едва ли е в твоята компетентност след като никога не си ме виждал и не знаеш нищо за мен.
Самата идея за почистването разбира се е добра, но начина, по-който я експлоатират я опорочава.

Мързела ми също едва ли е в твоята компетентност след като никога не си ме виждал и не знаеш нищо за мен.
Самата идея за почистването разбира се е добра, но начина, по-който я експлоатират я опорочава.