Да почистим България за един ден!

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Re: Да почистим България за един ден!

Мнениеот yarek » Нед 01 апр 2012 17:19

Дали е имиджарска или дали някой ще спечели от това - все ми е тая. Факта е че ще се задействат хората в чистенето на градовете си, всеки може да псува и да се оплаква как другите буклучили и как тези компании дигат рейтингите. Опъни бутуши и ръкавици и просто направи едно добре дело, най-малко за да покажем пример на децата.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 02 апр 2012 23:05

yarek написа:Дали е имиджарска или дали някой ще спечели от това - все ми е тая. Факта е че ще се задействат хората в чистенето на градовете си, всеки може да псува и да се оплаква как другите буклучили и как тези компании дигат рейтингите. Опъни бутуши и ръкавици и просто направи едно добре дело, най-малко за да покажем пример на децата.

Факт е, че ще чистят хората, които не цапат!
А селяците ще продължават да си хвърлят боклука през терасата :banghead:

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Вто 03 апр 2012 7:04

Поддържам собствената си територия и не замърсявам обществената и чуждата. Плащам си данъците. Когато ходя сред природата си събирам всички отпадъци, след мен остава само омачкана трева. Мисля, че нататък е поле за действие на службите, които усвояват моите пари. Колкото до цапащите, има си механизми за контрол, не е моя работа да ги създавам, или прилагам.
"Дайте да дадем" и прочие глупости можеше да ме вържат, когато бях на двадесетина години, ама вече минах 50 и не кълва на гола кука. Някой иска да прави точки с благородна кауза - без мен. Такова ми е мнението и за кампаниите за набиране на средства по най-различни поводи.

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Вто 03 апр 2012 20:17

muns61 написа:Поддържам собствената си територия и не замърсявам обществената и чуждата. Плащам си данъците. Когато ходя сред природата си събирам всички отпадъци, след мен остава само омачкана трева. Мисля, че нататък е поле за действие на службите, които усвояват моите пари. Колкото до цапащите, има си механизми за контрол, не е моя работа да ги създавам, или прилагам.
"Дайте да дадем" и прочие глупости можеше да ме вържат, когато бях на двадесетина години, ама вече минах 50 и не кълва на гола кука. Някой иска да прави точки с благородна кауза - без мен. Такова ми е мнението и за кампаниите за набиране на средства по най-различни поводи.

Подкрепям теб и парно

А в другите страни си го правят хората и не им трябват корпоративни прасета който само се чудят как да си вдигнат рейтинга

Не ни трябва кампания трябва ни култура.

Потребителски аватар
Dii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dii » Вто 03 апр 2012 22:39

От къде предлагате да "дойде" културата?

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Вто 03 апр 2012 22:42

Внос трябва да правиме защото в България е кът

Потребителски аватар
Dii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dii » Вто 03 апр 2012 22:53

Не искам да дразня никой но, тук прозира "българския манталитет"...аз не цапам и съответно не искам никой да ме закача...Светът не се върти около нас като единица...Кампанията е на доброволни начала, ако има желаещи хубаво, тези, които са скептично настроени към темата или не желаят да се включат, моля нека не пишат...

iliykata83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliykata83 » Вто 03 апр 2012 23:12

nasko1978 написа:Parno хич не съм искал да те засегна!Напротив и аз съм на мнение ,че трябва да има абсолютна нетърпимост към чалгаджийската паплач,която се множи постоянно и ни затрупва с боклука си под всякаква форма!Високите глоби ще ни оправят,ама никой нищо не предприема. :да: :beer

Колега по-полека с нападките към чалгаджийската общност,те да не са виновни за всичките боклуци,всичко си до самият човек-нека не нападаме конкретно някого си! :да:

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Сря 04 апр 2012 5:29

Цялата работа е кауза пердута. Единствения ефект от това е, че бтв си вдига рейтинга за чужда сметка за пореден път. Те са царе на подобна самореклама.

Потребителски аватар
dubstep_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dubstep_ » Сря 04 апр 2012 14:38

parno написа:аз боклук не правя - няма да се включа
а свинете дето сипят през терасите ще видят как им ринете лайната и напук ще хвърлят отгоре ви на метеното
кампанията "да изчистим България" не трябва да е за боклука а за простаците дето го правят
те имат нужда от разчистване

Така си е колега, аз ако се включа в чистенето ще изчистя покрай нас ,а ако правя боклуци в колата или в нас всичко в пликове и в кофата. :012:

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Сря 04 апр 2012 18:04

"Аз не боклук правя, и няма да чистя" - :063: това е свърх високо ниво на манталитета. Мога безкрайно да философствам и да трия пръсти на клавиатурата колко добре почиствам след себе си и какви данъци плащаме. Няма да смисъл да пиша мемоарите как след тази кауза ще хвалят някой депутат. Проста няма смисъл от тези безкрайна полемика.

Фактът е следващ :
Сега - Мръсно
След каузата - По чисто
И това е.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 04 апр 2012 18:15

всеки има право да се включи
всеки има право и да не го направи
ти моя манталитет го остави - гледай си в паницата Мистър
не се опитвай да ми четеш морал и да ми слагаш емотиконки :wink:
ходи събирай боклука тихичко без да вдигаш шум - ние те аплодираме вече :applause:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 05 апр 2012 22:27

ktamen написа:Цялата работа е кауза пердута. Единствения ефект от това е, че бтв си вдига рейтинга за чужда сметка за пореден път. Те са царе на подобна самореклама.

Бреееееееей? И как го реши?
Или щото те мързи да си вдигнеш задните части това е най-силния ти коз?

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Чет 05 апр 2012 22:44

Ivailo написа:
ktamen написа:Цялата работа е кауза пердута. Единствения ефект от това е, че бтв си вдига рейтинга за чужда сметка за пореден път. Те са царе на подобна самореклама.

Бреееееееей? И как го реши?
Или щото те мързи да си вдигнеш задните части това е най-силния ти коз?

Ако си мислиш,че не си гледат рейтинга значи си се заблудил.
Няма нищо да се правят такива кампании ама с по голяма заинтересуваност и от държавата не само да чакат от стадото(народа).
Защото плащаш хиляди такси и данъци и като ги гледам как хвърлят боклука половината остава около кошовете и после вятъра го разняса.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 05 апр 2012 22:46

Това, което съм написал е съвсем очевидно за всеки здравомислещ, а това, че ти още не си го забелязал си е твой проблем. Всичко звучи добре по телевизора, особено това, че всеки път започват с думите "Инициативата на бтв...." и рекламните материали на кампанията също са щедро украсени с емблемата на най-г.золизната ТВ в България, водеща в това отношение с огромна преднина дори пред БНТ. И да искаш от мен да участвам във вдигането на рейтинга им - просто няма начин :!:
Мързела ми също едва ли е в твоята компетентност след като никога не си ме виждал и не знаеш нищо за мен.
Самата идея за почистването разбира се е добра, но начина, по-който я експлоатират я опорочава.

Върни се в “Организационен”