Не съм се качвал на автомобил който да друса повече от Г2.
Всичко друго е без значение за мен.
Бихте ли си купили чисто нов Голф 2, ако се произвеждаше?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kaloyan22 написа:Не съм се качвал на автомобил който да друса повече от Г2.
Значи за теб Волга е идеалната кола! Продавай Пасата, и взимай Волгата!

Принципно всички немски коли са с твърди окачвания. Пасата също не вози меко. Ако искаш кола с меко возене, вземи си френска.
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Ще науча китайскииииииии http://www.jetta.com.cn 

- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vesics написа:НИКОГА ТВА Е СЪС СУПЕР СТАР ДИЗАЙН И Е ВЕЧЕ ЛЕГЕНДА
Абе то и MB G55 e със стар дизаин Shelby GT500 и тои е със стар дизаин и още доста такива .... не сравнявам Голф 2 с тези по горните ... макар 4е в ли4ната ми класация го слагам при тях ....
Просто исках да ти кажа 4е оправданието не ти струва

Явно се кефиш на нов дизаин .... купи си една Toyota Yaris

- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Оказа се колеги, че в Китай все още правят Джета, сноще успях чрез Гугъл трнслейт да преведа някои неща от въпросния сайт, ама повечето са като графика, не като текст и преводачката не ги хваща....все пак, там пише че от 91 до 98 година са го произвеждали почти без изменения от базовия, със 1,6 карбураторен мотор /чудя се какъв ли карб са му слагали
/, после са пуснали GTX версия със 1,6 мотор с ПЕТ клапанни глави, следват фейслифти, немците са се изхитрили и на место да правят нов дизайн са му сложили предница от пасат
последно четох че им слагат вече и мотори SDI, предполагам като на тройките. Лично на мен ми беше интересна статията, ама не съм чак толкова на ти с английския, пък и тук там се усеща че и грешки има при превода, ако някой се чувства в състояние да я преведе ще му я пратя и може да я постнем....
Правят в Китай и Бора, ама с предница на Джета-5, тея китайци явно много обичат да си присаждат предници
ПС за цената нищо не открих, ама пък пишеше че покрива Евро 5, така че вноса не е невъзможен

Правят в Китай и Бора, ама с предница на Джета-5, тея китайци явно много обичат да си присаждат предници
ПС за цената нищо не открих, ама пък пишеше че покрива Евро 5, така че вноса не е невъзможен

- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
ACCELERATOR написа:kaloyan22 написа:Не съм се качвал на автомобил който да друса повече от Г2.
Значи за теб Волга е идеалната кола! Продавай Пасата, и взимай Волгата!![]()
Принципно всички немски коли са с твърди окачвания. Пасата също не вози меко. Ако искаш кола с меко возене, вземи си френска.
И аз така си мислех до като не се качих на моята.Возията на Б4 се различава коренно от тази на Б3.Пасат Б4-комби вози меко почти като Вектрата, като определено седалките са по-комфортни.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”