the_invasion написа:този път не пропускам ,евала Пиронски ,че го правиш там ,за София пак ли ще се събираме на лукойла на ботевградско шосе?
И в колко часа

the_invasion написа:този път не пропускам ,евала Пиронски ,че го правиш там ,за София пак ли ще се събираме на лукойла на ботевградско шосе?
Sashko_Trg написа:Там съм, макар и самсамо не знам как ще се оправя с пътя че като се сетя какъв беше увъртян, направо ужас !!!
Sashko_Trg написа:Там съм, макар и самсамо не знам как ще се оправя с пътя че като се сетя какъв беше увъртян, направо ужас !!!
rabotnika написа:Sashko_Trg написа:Там съм, макар и самсамо не знам как ще се оправя с пътя че като се сетя какъв беше увъртян, направо ужас !!!
Ти няяш ли ми телефона уе?
Стигни до Попово аз там ще те чакам
Може да се уговорим и с някого от Русе да се чакаме на Бяла и да пътуваме заедно
Sashko_Trg написа:rabotnika написа:Sashko_Trg написа:Там съм, макар и самсамо не знам как ще се оправя с пътя че като се сетя какъв беше увъртян, направо ужас !!!
Ти няяш ли ми телефона уе?
Стигни до Попово аз там ще те чакам
Може да се уговорим и с някого от Русе да се чакаме на Бяла и да пътуваме заедно
Нямаш проблеми, само да пътувам с някого пък после ще му мисля
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта