the_invasion написа:този път не пропускам ,евала Пиронски ,че го правиш там ,за София пак ли ще се събираме на лукойла на ботевградско шосе?
И в колко часа
the_invasion написа:този път не пропускам ,евала Пиронски ,че го правиш там ,за София пак ли ще се събираме на лукойла на ботевградско шосе?
Дано всичко се нареди така както съм го планувал и да се видим със стари и нови познати 

Sashko_Trg написа:Там съм, макар и самсамо не знам как ще се оправя с пътя че като се сетя какъв беше увъртян, направо ужас !!!

Sashko_Trg написа:Там съм, макар и самсамо не знам как ще се оправя с пътя че като се сетя какъв беше увъртян, направо ужас !!!
rabotnika написа:Sashko_Trg написа:Там съм, макар и самсамо не знам как ще се оправя с пътя че като се сетя какъв беше увъртян, направо ужас !!!
Ти няяш ли ми телефона уе?
Стигни до Попово аз там ще те чакам
Може да се уговорим и с някого от Русе да се чакаме на Бяла и да пътуваме заедно
Sashko_Trg написа:rabotnika написа:Sashko_Trg написа:Там съм, макар и самсамо не знам как ще се оправя с пътя че като се сетя какъв беше увъртян, направо ужас !!!
Ти няяш ли ми телефона уе?
Стигни до Попово аз там ще те чакам
Може да се уговорим и с някого от Русе да се чакаме на Бяла и да пътуваме заедно
Нямаш проблеми, само да пътувам с някого пък после ще му мисля

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 78 госта