П.с- Sting - Карай си колата и не се занимавай с простотии.
П.с2- Старите хора преди 30-40 години масово са карали БЕЗ шибидах, без климатик и всякакви други екстри. Мисля че не е толкова необходим, щом и без него може..
icefire написа:Ако колата има климатик не ти трябва. Ако бях на твое място щях да си дам парите за нещо друго.
radi_nrj написа:Ако се поддържа (почиства и смазва) редовно ел. шибидах на голф 3 е абсолютно безпроблемен.

muns61 написа:Aprilia написа:2 Според мен повече от 500 лева не би се вързало, много ме е яд че си боядисах тавана иначе щях да съм го направил това.![]()
Да посмятаме малко.
Покупка на шибедах - с отрязване на част от тавана и купуване на тапицерията - около 150 лв. Ако е ел - може до 200.
Разоборудване на колата - седалки, тапицерии, щото не бих работил рязане и заварки само със завиване с азбестово одеало и да рискувам дупки... После трябва да се сглоби отново.
Изрязване на тавана, напасване на новата част, заварки... И то така, че да не стане "Дунавски вълни".
Китване, шкурене, полиестерен грунд, пак шкурене, акрилен шприц, шкурене, боядисване.
Сглобяване, ако е ел - прекарване на инсталация.
Бояджийски материали.
Връзва ли се на 500 лв? Ако се наемаш на тази цена да ги правиш без забележки - започвай. На мен не ми се връзва.
Единствен евтин вариант е плексигласов шибедах, от евтините. Режеш дупка на тавана, режеш тапицерията и монтираш. И ако не протече първата година, втората - със сигурност.
На слука!
Aprilia написа:muns61 написа:Aprilia написа:2 С От там нататък 350 лева ти се струват малко за труд лиНо цената не е фрапиращо голяма, и не не съм тенекеджия че да се хващам аз да го правя, ама има кадърни хора които работят на нормални пари

muns61 написа:Разоборудване на колата - седалки, тапицерии, щото не бих работил рязане и заварки само със завиване с азбестово одеало и да рискувам дупки...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта