joker написа:Ама..ама!!!!...Но това си е нормалния разход на добре поддържан газифициран Голф 1.8!!!!Оправете си колите и тогава говорете за разход!
Колегата тук е много прав.joker написа:Ама..ама!!!!...Но това си е нормалния разход на добре поддържан газифициран Голф 1.8!!!!Оправете си колите и тогава говорете за разход!
Колегата тук е много прав.ozyrus написа:joker написа:Ама..ама!!!!...Но това си е нормалния разход на добре поддържан газифициран Голф 1.8!!!!Оправете си колите и тогава говорете за разход!Колегата тук е много прав.
Километрите ми са изминати за два дни,т.е. имам само два студени старта рано сутрин.Другата седмица ще закарам колата за читава настройка на изпарителя при по-читав майстор от миналия,защото всичко опира до правилната настройка на изпарителя.С очите си да видя този разход на 1,8 на фауве няма да повярвам
parno написа:казваш че ти гори 11 и нещо газ докато ти показва 12 за бензин ли?
genov1 написа:Колега не е точно така, газовата не се влия само от изпарителя. Не съм много запознат с този ААМ но така като чета гледам че е с малка компресия (все пак е 75 мулета) т.е въздуха който засмуква е малко по-малко от на другите мотори, следователно и дроселирането в зоната на плочката ще е по-малко, а това оказва огромно влияние на газовата уредба. Моя съвет е да пробваш с по-малка плочка, т.е с по-малък дифузор, около 26-28 мм. Пробвай и виж какво ще стане. Почти съм сигурен че ще ти падне драстично разхода на газ
genov1 написа:Колега не е точно така, газовата не се влия само от изпарителя. Не съм много запознат с този ААМ но така като чета гледам че е с малка компресия (все пак е 75 мулета) т.е въздуха който засмуква е малко по-малко от на другите мотори, следователно и дроселирането в зоната на плочката ще е по-малко, а това оказва огромно влияние на газовата уредба. Моя съвет е да пробваш с по-малка плочка, т.е с по-малък дифузор, около 26-28 мм. Пробвай и виж какво ще стане. Почти съм сигурен че ще ти падне драстично разхода на газ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 126 госта