chukov написа:Без повече коментари на тема тестове и кой колко е заблуден
Чист и спретнат отговор
Каква марка и какъв модел според вас е подходящ и за кого
Защото Варна, Бургас, Пловдив и Троян, Смолян, Русе са съвсем различни неща все пак.
Моля за отговор.
Супер интересно! Ти сещаш ли се, че България е около поне 5 пъти по-малка като площ от Германия и ако трябваше действително да се взима предвид кой къде живее, защото видите ли имало различни атмосверни условия, то НИКОГА нямаше да се стигне до консенсус или щеше всяка година да има по 87136244 теста за се обхванат различните региони в страната.
А и каквото и да напишем, пак ще дойде някой, на когото под ника му пише РАЗБИРАЧ, като колегата тук:
GTivan написа:КОЛЕГИ айде малко да спрете с тея глупости с които заливате темата последните две страници са за кофата, с нищо не допринасят за избора на зимни гуми. И стига с тоя ADAC може да са много добри в тестовете на гуми и др., но тук все пак е България и предпочитам мнението на колегите отколкото на тестовете.
ТОЧНО защото ADAC казва, че някоя гума е добра, то автоматично означава, че тя е наистина ДОБРА! Ама не.... ние сме си българия и к'вот кажат тукашните "експерти" явно само това има значение.
Не вярвам на очите си! А и вече губя и желание....
Ето какво мисля аз по въпроса за избора на зимни гуми:
1во и НАЙ-важното: гумите да са НОВИ. Гума по-стара от 2 години отпада автоматично.
2ро: гледам по възможност да е някоя по-известна марка, защото това увеличава вероятността инжинерчетата да са си свършили качествено работата в пресмятането на гумата и избор на материали в нея
3то: в крайна сметка избирам модел който ми е по джоба, което в повечето случаи така или иначе автоматично ме води до някой конкретен вариант и всичките приказки, които сме писали тук, всичките тестове, които сме чели и слушали, всичките оферти на "разбирачите" спират да имат значение.