Golf MK4 1.9TDI 110hp Проблем с борд компютъра
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Re: Проблем с борд компютъра
Изгоряла е лампата за подсветка на LED дисплея
- pafkataaa
- Автомобил:
- Двигател:
kade se namira tq ?
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
pafkataaa написа:kade se namira tq ?
Не пиши на маймуница!В България си,използвай буквите!
Направи една снимка на таблото!Съмнява ме,че изобщо нямаш борд. компютър!Или ако имаш е на мястото на часовника!Щом не се увеличава светлината може и да е сменено таблото!
- pafkataaa
- Автомобил:
- Двигател:
извинявай даскале просто пиша от телефона , таблото си е мойто има някакви цифри сравнихме ги с номера на рамата в фолксваген
- k_garchev
- Контакти:
Направи една снимка с телефона и я качи тук!Така само гадаем!Ако е дисплеят има китайчета по 60-70лв!Аз на предната сменявах и две години,фокато не я продадох нямах проблеми!
- pafkataaa
- Автомобил:
- Двигател:
ето колега за това говора другото е ръчката на борда
- k_garchev
- Контакти:
Много интересно!С големия борд компютър си!Интересно ми е коя година е колата!Мисля че този вид се вгражда в последните години на производство на Голф 4!Много ме съмнява да не е сменявано това табло и да има някаква хитринка при смяната за да тръгне!Отиди при майстор който рабира от токове да го свали и прегледа!Може да има някакъв малък и лесно отстраним проблем!Направо си е грехота да имаш голям борд и да не работи!
- pafkataaa
- Автомобил:
- Двигател:
99 е колата
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Колегите са те посъветвали да огледаш буксите по таблото-огледа ли ги?
- stevap
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, 99 г. голф 4 с голям дисплей на компютъра няма, просто е сменяно таблото, незнайно по каква причина, но все пак е кола втора ръка, може и да заработи един ден но си иска някой който разбира от тези неща за да го нагласи, но сигурно ще ти излезе толкова финансово колкото да не си заслужава 

- pafkataaa
- Автомобил:
- Двигател:
таблото го сравнявах с номера на купето то е , в крайна сметка може ли някой да ме упъти къде да ида където знаят за какво става на въпрос не да се учат на моето табло от Плевен съм по принцип но ако трябва ще я карам някъде
Колега, според мен е избледнял до толкова, че нищо не се вижда. Това им е слабо място, аз карам пасат В5 '99г. и при мен е избледнял много. Дори е много странно, като запаля и дисплея свети идеално, след малко почва да избледнява и след около десетина минути ако е денем и особено слънчево почти нищо не се вижда, трябва да си слагам раката на дисплея та да видя нещо. Иначе ако е тъмно се вижда, но далеч от това дето е като запаля. Междудругото не се влияе от това дали са пуснати фаровете, дисплея си свети при палене и затова потенциометара за светлината на уредите в купето и да го въртиш не очаквай да стане нещо. Дори и на снимката се вижда, че е избледнял. На този етап не смятам да го пипам обаче.
- madwifi
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: 1.9D AEF
Това табло се монтира на коли със заводската навигация. Както се вижда от снимките на колегата колата има такава навигация. Няма значение годината на колата. Най-вероятно проблема е в самия дисплей, често се прецакват. А за увеличаването и намалянето на осветеността може да имаш проблем със самия потенциометър.
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Правиш ли сметка, че тази навигация MFD .... монтирана заводски в кола '99 .... не знам. Не съм сигурен.
Пафкааааа, букса не е, щото те са две - зелена и синя. Една да не е вкарана и таблото няма да заработи. Подсветката също ме съмнява, защото по спомен се състои от няколко диода. Един да е изгорял разбирам, ама всичките ...
Щом казваш, че не се корегира осветеността на таблото от потенциометъра, значи тук е правена някаква странна мутация. По VIN ли ти излиза каталожния номер на таблото?
Я кажи като дадеш контакт, контролата за имобилайзера къде светва - в оборотомера или в километража.
Пафкааааа, букса не е, щото те са две - зелена и синя. Една да не е вкарана и таблото няма да заработи. Подсветката също ме съмнява, защото по спомен се състои от няколко диода. Един да е изгорял разбирам, ама всичките ...
Щом казваш, че не се корегира осветеността на таблото от потенциометъра, значи тук е правена някаква странна мутация. По VIN ли ти излиза каталожния номер на таблото?
Я кажи като дадеш контакт, контролата за имобилайзера къде светва - в оборотомера или в километража.
- pafkataaa
- Автомобил:
- Двигател:
ето какво свети само светлината за подгряване угасна и неможах да я хвана
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”