Red & Black - GTI

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Re: Red & Black (BBS RS 722) - RED HELLA

Мнениеот dinkonikolaev » Чет 12 апр 2012 13:56

Не става ли с по-дебел конец ама да не е от онези мъхестите и да им направиш един бикновен шев с някоя корава машина за шиене ?

draganeski
Автомобил: Mk3 GTI
Двигател: ABF

Мнениеот draganeski » Чет 12 апр 2012 15:01

Днес ще намина през някой тапицер и да видим какво ще каже... ;)

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Чет 12 апр 2012 20:42

draganeski написа:Днес ще намина през някой тапицер и да видим какво ще каже... ;)

Къв тапицер бре .... сваляй коланите и на шивачка ги закараи да ти ги мине в страни с червен конец и си готов .....

Потребителски аватар
jorostamenov
Автомобил: golf 3
Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c

Мнениеот jorostamenov » Чет 12 апр 2012 23:15

Beco_ написа:изтрии с коросилин черния кант на номера. ама внимтелно да не докоснеш буквите и цифрите. така ще е по-добре според мен
и намери малко бяла боя и капни по една капка на нитовете от дясно и малко синя за тези отляво.
аз по принцип моя номер го залепих с силикон от този полеоритановия и не е мръднал. само дето не знам как да го махна сега ;)

извинявай колега да попитам ако махне канта черния на номера нямали да има проблеми с господата от мвр-то

draganeski

Мнениеот draganeski » Чет 12 апр 2012 23:25

За коланите днес питах, утре ще занеса един да ми го направят да видим как ще се получи.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Чет 12 апр 2012 23:42

jorostamenov написа:
Beco_ написа:изтрии с коросилин черния кант на номера. ама внимтелно да не докоснеш буквите и цифрите. така ще е по-добре според мен
и намери малко бяла боя и капни по една капка на нитовете от дясно и малко синя за тези отляво.
аз по принцип моя номер го залепих с силикон от този полеоритановия и не е мръднал. само дето не знам как да го махна сега ;)

извинявай колега да попитам ако махне канта черния на номера нямали да има проблеми с господата от мвр-то

Въпрос на преценка на господина с пагона....ако иска може да го впише като....подправен номер и става леко лошо :)

Потребителски аватар
Beco_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Beco_ » Пет 13 апр 2012 6:58

номера няма как да е подправен. миналата година живях няколко дни в Кърджали и там всяка 3-та кола е така. повтарям 3-та кола. не 3ти голф !!!! та това е само един кант. той така и така не се вижда ако е в някоя по готина рамка. както тия немските. а пък аз много се дразня на тия рекламни табелки дето ги закачат по таблите, даже гледам софиянци вече не им стига долу ами слагат и горе на таблата. незнам ква е тази работа. няква лизингова къща ли е кво е, само на новите коли и то от 1-2 години насам. номера остава да се виждат само цифри и нищо повече

draganeski

Мнениеот draganeski » Пет 13 апр 2012 9:08

Този вариант на коланите няма да стане. Самия шев, който ще се прокара през колана няма как да бъде точно в края на самите колани, а доста по-навътре заради машината. Няма как да го направят в края. И ще има просто един шев и няма да е кой знае какво. Тези колани от снимката явно са по поръчка правени. Като се вгледах в снимката самите червени кантове не са върху колана, а встрани и колана е по-широк. :banghead:

Потребителски аватар
jorostamenov
Автомобил: golf 3
Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c

Мнениеот jorostamenov » Пет 13 апр 2012 9:17

колега като шодиш да си купуваш от по голямите магазини такива патеки те нали са на ролки и ти режат на метър колкто поискаш и след това там кадето е рязано го опшиват не съм запознат как точно става но си мисля че би могло да стане :screwy

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Пет 13 апр 2012 9:52

draganeski написа:Този вариант на коланите няма да стане. Самия шев, който ще се прокара през колана няма как да бъде точно в края на самите колани, а доста по-навътре заради машината. Няма как да го направят в края. И ще има просто един шев и няма да е кой знае какво. Тези колани от снимката явно са по поръчка правени. Като се вгледах в снимката самите червени кантове не са върху колана, а встрани и колана е по-широк. :banghead:

тия колани да не си помисли че са правени???
това са колани от американска юбилейка забележи че и седалките са доста по различни от масовото дълбоко рекаро за Г4
и незнам при какъв шивач си ходил но тая операция е елементарна стига да имат машината

draganeski

Мнениеот draganeski » Пет 13 апр 2012 9:54

rabotnika написа:
draganeski написа:Този вариант на коланите няма да стане. Самия шев, който ще се прокара през колана няма как да бъде точно в края на самите колани, а доста по-навътре заради машината. Няма как да го направят в края. И ще има просто един шев и няма да е кой знае какво. Тези колани от снимката явно са по поръчка правени. Като се вгледах в снимката самите червени кантове не са върху колана, а встрани и колана е по-широк. :banghead:

тия колани да не си помисли че са правени???
това са колани от американска юбилейка забележи че и седалките са доста по различни от масовото дълбоко рекаро за Г4
и незнам при какъв шивач си ходил но тая операция е елементарна стига да имат машината

Така е :да: но нищо не ми пречеше да отида и да питам ;)

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пет 13 апр 2012 13:56

Машината е ОВЕРЛОГ и почти във всяко шивашко училище някоя даскалка ще ги направи без пари mhihi

draganeski

Мнениеот draganeski » Нед 15 апр 2012 15:44

Днес си довърших фаровете вече нацяло. Дясната лупа светеше леко по-накриво и се наложи да отворя фара наново и да се центрова лупата. Сега вече всичко е О.К. След като свърших и тази работа реших да пробвам да сложа от най-светлото фолио на фаровете и мигачите. Мигачите станаха добре, но крайния резултат на фаровете не очаквах да бъде толкова тъмен. Но все пак вътре са целите черни... Май ще се маха фолиото от фаровете, че така нещо не ми харесва...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Разликата в мигачите е много малка...

Изображение

Ето и още 2 снимки, само че без фолио...

Изображение

Изображение

И стоповете... scare

Изображение

Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Y.J » Нед 15 апр 2012 16:01

Хайде скоро да я видим и с ББС-а :applause:

Изображение

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Нед 15 апр 2012 16:04

Определено фолиото трябва да го разкараш оттам :?

Върни се в “Моят Volkswagen”