Red & Black - GTI
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Re: Red & Black (BBS RS 722) - RED HELLA
Не става ли с по-дебел конец ама да не е от онези мъхестите и да им направиш един бикновен шев с някоя корава машина за шиене ?
-
- Автомобил: Mk3 GTI
- Двигател: ABF
Днес ще намина през някой тапицер и да видим какво ще каже... 

draganeski написа:Днес ще намина през някой тапицер и да видим какво ще каже...
Къв тапицер бре .... сваляй коланите и на шивачка ги закараи да ти ги мине в страни с червен конец и си готов .....
- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
Beco_ написа:изтрии с коросилин черния кант на номера. ама внимтелно да не докоснеш буквите и цифрите. така ще е по-добре според мен
и намери малко бяла боя и капни по една капка на нитовете от дясно и малко синя за тези отляво.
аз по принцип моя номер го залепих с силикон от този полеоритановия и не е мръднал. само дето не знам как да го махна сега
извинявай колега да попитам ако махне канта черния на номера нямали да има проблеми с господата от мвр-то
-
За коланите днес питах, утре ще занеса един да ми го направят да видим как ще се получи.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
jorostamenov написа:Beco_ написа:изтрии с коросилин черния кант на номера. ама внимтелно да не докоснеш буквите и цифрите. така ще е по-добре според мен
и намери малко бяла боя и капни по една капка на нитовете от дясно и малко синя за тези отляво.
аз по принцип моя номер го залепих с силикон от този полеоритановия и не е мръднал. само дето не знам как да го махна сега
извинявай колега да попитам ако махне канта черния на номера нямали да има проблеми с господата от мвр-то
Въпрос на преценка на господина с пагона....ако иска може да го впише като....подправен номер и става леко лошо

номера няма как да е подправен. миналата година живях няколко дни в Кърджали и там всяка 3-та кола е така. повтарям 3-та кола. не 3ти голф !!!! та това е само един кант. той така и така не се вижда ако е в някоя по готина рамка. както тия немските. а пък аз много се дразня на тия рекламни табелки дето ги закачат по таблите, даже гледам софиянци вече не им стига долу ами слагат и горе на таблата. незнам ква е тази работа. няква лизингова къща ли е кво е, само на новите коли и то от 1-2 години насам. номера остава да се виждат само цифри и нищо повече
-
Този вариант на коланите няма да стане. Самия шев, който ще се прокара през колана няма как да бъде точно в края на самите колани, а доста по-навътре заради машината. Няма как да го направят в края. И ще има просто един шев и няма да е кой знае какво. Тези колани от снимката явно са по поръчка правени. Като се вгледах в снимката самите червени кантове не са върху колана, а встрани и колана е по-широк. 

- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
колега като шодиш да си купуваш от по голямите магазини такива патеки те нали са на ролки и ти режат на метър колкто поискаш и след това там кадето е рязано го опшиват не съм запознат как точно става но си мисля че би могло да стане 

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
draganeski написа:Този вариант на коланите няма да стане. Самия шев, който ще се прокара през колана няма как да бъде точно в края на самите колани, а доста по-навътре заради машината. Няма как да го направят в края. И ще има просто един шев и няма да е кой знае какво. Тези колани от снимката явно са по поръчка правени. Като се вгледах в снимката самите червени кантове не са върху колана, а встрани и колана е по-широк.
тия колани да не си помисли че са правени???
това са колани от американска юбилейка забележи че и седалките са доста по различни от масовото дълбоко рекаро за Г4
и незнам при какъв шивач си ходил но тая операция е елементарна стига да имат машината
-
rabotnika написа:draganeski написа:Този вариант на коланите няма да стане. Самия шев, който ще се прокара през колана няма как да бъде точно в края на самите колани, а доста по-навътре заради машината. Няма как да го направят в края. И ще има просто един шев и няма да е кой знае какво. Тези колани от снимката явно са по поръчка правени. Като се вгледах в снимката самите червени кантове не са върху колана, а встрани и колана е по-широк.
тия колани да не си помисли че са правени???
това са колани от американска юбилейка забележи че и седалките са доста по различни от масовото дълбоко рекаро за Г4
и незнам при какъв шивач си ходил но тая операция е елементарна стига да имат машината
Така е

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Машината е ОВЕРЛОГ и почти във всяко шивашко училище някоя даскалка ще ги направи без пари 

-
Днес си довърших фаровете вече нацяло. Дясната лупа светеше леко по-накриво и се наложи да отворя фара наново и да се центрова лупата. Сега вече всичко е О.К. След като свърших и тази работа реших да пробвам да сложа от най-светлото фолио на фаровете и мигачите. Мигачите станаха добре, но крайния резултат на фаровете не очаквах да бъде толкова тъмен. Но все пак вътре са целите черни... Май ще се маха фолиото от фаровете, че така нещо не ми харесва...

Разликата в мигачите е много малка...

Ето и още 2 снимки, само че без фолио...

И стоповете...

Разликата в мигачите е много малка...

Ето и още 2 снимки, само че без фолио...

И стоповете...

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Определено фолиото трябва да го разкараш оттам