Jetta - 1.8 - какъв е този двигател?
Jetta - 1.8 - какъв е този двигател?
От скоро съм с една Jetta 1.8 по талон се води 66kW (90коня) - код на двигателя: GX 163206. Страшно запазен автомобил. Днес минах през един сервиз на приятел и той ми каза, че този двигател е пълна инжекция и е над 100 коня. Гледах в Autodata - там също си пише, че GX двигателя е 90 коня. Има ли някакви други разновидности(ако може така да се изразя) на GX двигателя, защото от набития номер разчитам само GX ?
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Jetta - 1.8 - какъв е този двигател?
90кс е, механична инжекция
Благодаря! Обаче идва следващият въпрос... как стоят нещата с поставяне на газова уредба? Може ли да се сложи обикновена или трябва да е газов инжекцион?
- eCy!
- Автомобил: Golf
- Двигател: BMN
Има двигатели EV 112к.с. за мен този е такъв въпреки, че не сам напълно сигурен. Газ само обикновенна с плочка, аз карам със съшатата инажекция на гас и нямам проблем 

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Ето това е EV...

Като се загледате ще се видят незначителните външни разлики по инжекциона,другите разлики са в буталата,и некои други елементи от които идва и разликата в конските сили!

Като се загледате ще се видят незначителните външни разлики по инжекциона,другите разлики са в буталата,и некои други елементи от които идва и разликата в конските сили!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”