Konstantinov написа:Колеги здравей те имам следният проблем на пасат б5 1.9тди афн 110коня значи карам си на втора започвам да изпреварвам от 35km/h започва да се набира здраво и към 70km/h му намалява мощността рязко намаляването се усеща още от 60-65km/h и след 70km/h просто вече буквално спира да се набира говориме за около 3800-4000 оборота на всички скорости е така и на 3та от 100km/h нагоре няма душа,връзвам го на ваг ком, и показва,че по колата всичко е наред.Моля помогнете всичко е препипано преди месец в сервиз пък сам се возил в един пасат на мой приятел същият мотор и вървеше до 4500 оборота без грам да се замисля докато моя след 3500 започва да се мъчи.![]()
Konstantinov написа:Колеги наистина късно ще отговоря,но все пак на някои колега с подобен проблем може да му е от полза.Значи ето какво направих взех лаптопчето отидох в колата прекодирах го на автоматик и трябва да ви кажа,че до 80км на 2ра неспира да върти натисках го до 4,500 оборота на втора това са 80км и без изменение върви за страх,повече не съм я натискал защото ми е жал пък и кои нормален ще кара ТДИ-то си в 5000 оборота
,да не забравя след това настроих милиграмите на празен ход преди бяха 5.4 сега са между 2.8 и 3.2
![]()
.
Konstantinov написа:......... филтрите са нови само горивния не е нов.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта