VW Gamma V AUX-In

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Gamma V AUX-In

Мнениеот ping23 » Чет 29 мар 2012 20:24

kikogsxr написа:Супер мисля да си го поръчам, и ще пиша отзиви

Ти ако ще даваш 30 евра за тая глупост по добре си вземи дигитален чейнджър толкова пари е някъде!
http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=270740920455&index=24&nav=SEARCH&nid=52807349151

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 29 мар 2012 23:36

ping23 написа:
kikogsxr написа:Супер мисля да си го поръчам, и ще пиша отзиви

Ти ако ще даваш 30 евра за тая глупост по добре си вземи дигитален чейнджър толкова пари е някъде!
http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=270740920455&index=24&nav=SEARCH&nid=52807349151

от къде може да се купи дигиталния чейнджър?

todor_dj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот todor_dj » Пет 13 апр 2012 19:57

Допълнение за колегите със Сони.При мен имаше проблем с масата,(Имаше голямо бръмчене и изкривяване на звука) за това я сложих директно на корпуса свири перфектно. 8) :D .Реших че за по-лесен достъп е по-добре да се сложи женски жак на панела.Стана много добре като оригинално. :wink:
http://menonfire.snimka.bg/automobiles/ ... 5.26888738

Потребителски аватар
miki_cool
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miki_cool » Пет 13 апр 2012 21:28

Това с жака е интересно. :)

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Съб 14 апр 2012 8:39

Наистина е много интересно решение. Не ти ли се наложи да дупчиш и платката отзад?

todor_dj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот todor_dj » Съб 14 апр 2012 9:39

Не се наложи да дупча платката(то и не може има писти и резистори там). Когато купувах жака гледах да е най-тънкия възможен.Разстоянието между платката и пластмасата е 9мм а квадратната част на жака бе близо 1см. Дупката я продупчих възможно най-близко до копчетата, затова се наложи да по разтопя малко пластмаса за да влезе. Кабелите пречат малко на капачето, но това е защото използвах дебел армиран. Ако се вземе по-голям жак пак може да стане само ще трябва да се сложат шайби на винтчетата и да се удължат копчетата от задната страна.Наложи ми се също така да премахна и металната пластина, която пази да не влиза прах. Срязах я и оставих само долната част, защото за страничната нямаше място.Накрая изолирах всичко, защото има опасност когато се вкара мъжкия жак да направи контакт с платката.Става много добре, защото жака се подпира от 2те страни. Звукът няма равен. :D eusa
Някои знае ли от къде идваше това силно бръмчене, когато използвах масата на мястото където е показал колегата?

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора

Мнениеот dancing_niki » Съб 14 апр 2012 18:27

Незнам къде си се закачил, да не е било на някоя вътрешна връзка? При мен е на корпус.

todor_dj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот todor_dj » Нед 15 апр 2012 11:35

ограденото със жълто място,то и аз така предположих, въпреки че по схемата не открих такава верига.Предположих също така че може да става някаква антена.Както и да е аз съм много доволен.
Прикачени файлове
IMG_001600.JPG

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Нед 15 апр 2012 11:45

Колеги, да не отварям нова тема, затова ще пиша тук.
Някой правил ли го е това на gamma IV, също е със чейнджър контрол...
За този касетофон става въпрос:

Изображение

EDIT:

Момчета, вижте какво намерих:

Изображение

Не съм много по тоците, но ми е долу горе ясна схемата... Трябва да се вземе 10-пинов конектор за цд чейнджър КЪМ касетофона, да му се навържат кабелите и от другата страна да се навържат по показаната схема към конектора J1. Само не ми е ясно дали след интервенцията, като се свърже една букса с 3.5 мм жак към "audio right", "audio left" и "GND" и се натисне копчето "CD" дали трябва да заработи и да приема сигнал от външното устройство... :roll: Проблема е че не е описано, а са само схемите в сайта...

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Чет 19 апр 2012 21:38

Момчета нищо не става. Или аз съм тъп, или и нещо друго трябва да се прави освен да се навържат кабелите. Друга схема ще се пробва... Някой правил ли е AUX IN на гама 4 през касетката, ще ми е от полза информация къде по платката стоят входовете от главата на касетата... Варианта да се смени касетофона с модерен не е вариант, друг замисъл има за по-натам.

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора

Мнениеот dancing_niki » Чет 19 апр 2012 23:55

Не си тъп, просто схемата е дадена как да вържеш симулатор на чейнджър, защото касетофона си "говори" с него по комуникация.

mp3por
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mp3por » Чет 17 май 2012 14:31

Здравейте - аз имам голф 4-ка с нз кое радио, обаче е оригинално (8 колони, 6 cd changer ако това помага) и към него е вързано едно устройство, което някога е използвано, за да си слага човек телефона там и да говори, а звука да се чува през колоните на радиото, до колкото прочетох отзад има такава букса така че сигурно се сещате за какво говоря - интересно ми е ако му срежа кабела и го вържа към 3.5мм кабел и пусна музика дали ще се чува добре :? също ме интересува как се пуска да взима звук от там защото никога не съм го ползвал тъй като тази "конзола" е за мнооого стар телефон :) Ако някой знае как става да ми пише плс на ЛС
Благодаря предварително

Ако имате нужда от повече информация - снимки или нещо такова - за да ми помогнете ми пишете с удоволствие ще ви ги набавя :)

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 17 май 2012 14:40

Ами най-лесно ще е да качиш снимки,да видим за какво става на въпрос!

mp3por
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mp3por » Чет 17 май 2012 17:53

Ето
Изображение
Изображение
Изображение

За това говоря :> никога не съм го ползвал, но би трябвало да е свързано към радиото и да мога да чувам през колоните на радиото какво се говори - нещо като слушалка според мен :) затова имам надежди :)

Потребителски аватар
kokokode
Автомобил: Pasat tdi 1.9
Двигател: AHH 1999

Мнениеот kokokode » Чет 17 май 2012 18:48

mp3por написа:Ето
Изображение
Изображение
Изображение

За това говоря :> никога не съм го ползвал, но би трябвало да е свързано към радиото и да мога да чувам през колоните на радиото какво се говори - нещо като слушалка според мен :) затова имам надежди :)

Там се поставя телефона но звука се чува само от лявата колона/шофьорската/ ако не ти трябва аз имам интерес за стойката

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”