Смяна местото на рег.номер?
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна местото на рег.номер?
Колеги интересувам се ако реша да си сложа задния номер на бронята какво ще кажат педитата от Кат?Каква е процедурата ?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Моята случка беше, че отидох да ги питам предварително дали ще има проблем при положение, че се боядисва колата ако махна нита.
Отговора им беше - идваш тук след боядисването и носиш стария нит на ръка, слагането на нов е безплатно.
После при слагането оня ми мрънкаше, че било незаконно - направо го отсвирих и му споделих какво са казали колегите му.
Отговора му беше "Много говориш нещо..."
Не съм плащал нищо.
Отговора им беше - идваш тук след боядисването и носиш стария нит на ръка, слагането на нов е безплатно.
После при слагането оня ми мрънкаше, че било незаконно - направо го отсвирих и му споделих какво са казали колегите му.
Отговора му беше "Много говориш нещо..."
Не съм плащал нищо.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
можеш да си направиш скрит номера. на бившия ми голф1 беше така - с 2 ролки под предната броня и движението им се управляваше от един бутон в купето. още ме е яд, че го продадох с голфа, а не го запазих. играчка е, но можеш да си го направиш. само че са ме спирали катаджии, щото го забравях вдигнат нагоре или скрит. и прегледа пред КАТ минах с него, но при смяната на номерата нямаше как да е там, защото табелата на новия номер се оказа по-дълга от основата. не знам дали виждаш в средата част от устройството:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”