RadoShopa написа:kn9453 написа:Според мен не само въпросния колега с Пасата е имал проблеми с ПД "технологията" Проблемните "ПД" автомобили във форума са повече но,малко си признават като автора на темата.Някой купил такъв мотор и сблъскал се с проблема ПД не споделя с всички да не го правим на "поредния" тъ... който е лапнал "дървото" и леко се опитва и той да се отърве от колата.Това можеше и колегата да направи с неговия Пасат.Да го обяви в "продава" на тънка цена "спешно" че заминава в "чужбина" и друг колега да го "яде" но той постъпи по "другия" начин за което
Значи ти Ни изкара с най-калпавите коли тук и по света,лапнали сме най-дебелите дървета и сме тъпаци за това...Благодаря все пакМоже и така да е.....това,че на колегата така се е получило не значи,че всички са такива,гледам-карат ги хората.Всички коли се чупят по един или друг начин
Има поговорка-"Една лисица като не опита гроздето, казва, че е кисело." ...не казвам,че ти не си го опитвал,но принципно си е български манталитет.... аз лично такова отношение не съм усещал от колегите.....че сме "тъпаци" явно само ти Ни мислиш за такива
Веднага се извинявам публично на всички които са ме разбрали по този начин!!!
Нямах в предвид че всички които са притежатели на ПД са т.... и т.н. самия Аз имах същия мотор.