П.п. http://news.ibox.bg/news/id_301695252
IvailoOo написа:П.п. http://news.ibox.bg/news/id_301695252
Muku написа:Всичкото е, защото сме най-умните и най-хитрите!
Ама няма по-хитри от нас...
Извинявам се, че ще намеся политиката но...
Защо Германци, Американци Швеицарци и всякакви -анци живеят по-добре от нас? Отговора е много прост - защото си спазват правилата!!! Във всичко!
Баща ми кара без светлини целогодишно, защото познавал ченгетата.
Минчо от село карал с 300, щото продал свинете и имал пари.
Мутрата... знаем какво и защо.
Няма да се оправим. НИКОГА!!!
Оня ден чета - новите камери засекли нарушител с 251км/ч и какво? Глоба 900лв. Преди няколко месеца четох за подобен случай - в Швеицария е засечен нарушител карал с 290 км/ч - глобата му била 190 000 ЕВРО!!! Айде намерете разликите!
Лека нощ и безаварийни километри на всички!!!
Къде точно ограничението е 80км/ч и пътят е толкова зле, че 60 е висока скорост според теб?Traytor написа:... Ограниченията на околовръстния път на София е 80(по-голямата част от него...) Карах с 60 защото не е добре пътната настилка. Дори и ниската скорост не ме спаси и се разминах на косъм със сблъсък с ТИР, защото джантата ми стана елипсовидна и изгубих контрол над колата...
enigma79 написа: Когато държавата започне да спазва собствените си закони,започне да прилага тези закони не в името на интереса и парата,а в името на своите данъкоплатци,то тогава и аз ще съм примерен гражданин.
enigma79 написа: Когато държавата започне да спазва собствените си закони,започне да прилага тези закони не в името на интереса и парата,а в името на своите данъкоплатци,то тогава и аз ще съм примерен гражданин.
ak_47 написа: Държавата сме ние.
Muku написа:Оня ден чета - новите камери засекли нарушител с 251км/ч и какво? Глоба 900лв. Преди няколко месеца четох за подобен случай - в Швеицария е засечен нарушител карал с 290 км/ч - глобата му била 190 000 ЕВРО!!! Айде намерете разликите!
Pirogov написа:ktamen е прав.Държавата- това сме ние! И докато мислим с логиката на enigma никога нищо няма да се оправи... колкото до законите, всички знаем къде се "коват" и хората които ги измислят и приемат пак ние сме ги избрали.Вчера 2-3 пъти се включват хора пред мен от второстепенни улички към главен булевард без да се огледат и без да дадат мигач.Единия го отнасях за една бройка...........това за патрулките нарушители го гледам от години - нищо ново .. без колани, без мигачи, пускат сирената за да минат на червено и я спират след това, говорят по телефона докато шофират ( ест.без handsfree ) и т.н. Мен лично ме е засичала патрулка и за малко да я отнеса
Има една поговорка каквото сме си надробили, това ще сърбаме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта