х15, мисля че е време да се уточним.
писанията ти издават остра липса на опит и познания в областта, в която се опитваш да даваш съвети-това може да бъде скъпоструващо за някои-но ти явно не се замисляш...
използвал си екстрактор и знаеш че съществува-браво! само дето не си трошил екстрактор и не знаеш, че е много по лесно, отколкото си мислиш... и последствията са много по неприятни, отколкото си представяш-но съдейки по настойчивостта и дебелоглавието ти-и това скоро ще ти се случи...
най много ми харесва идеята някой стругар да ти направи екстрактор! това е гениално! познанията ти в областта ме затрогват! с такъв екстрактор можеш много успешно да си извадиш кашкавала от сандвича...
освен това, всичките два болта, които си развил лесно с тези екстрактори нямат нищо общо с местонахождението или дори с условията на които са подложени болтовете, за които се пуска тази тема.
каза ти се-там това е неприложимо! единствения евентуален екстрактор, с който може да стане нещо е късия бит хенсън, който си показал-но дори и той е въпросителен, тъй като няма място да влезе. този, който ктамен си хареса е за вадене на заоблен болт с...външен шестограм.
спри вече да пробутваш ПРО идеите си, защото ще имат много ПРО последствия, с които ти няма да се бориш.
форума е пълен с акълодатели, като тебе, от чиито съвети хората масово си патят! тук не е мястото да се дават хипотези! който е дошъл да пита е в затруднено положение и иска нещо, което работи наистина, не нещо, с което някой, някъде е развил цели 2 болта!
не ми се искаше да бъда чак толкова откровен, но ти не се спря!