! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Kuncavia » Вто 24 апр 2012 19:31

Ха има нещо вярно, аз спирам на една малка пешеходна пътека в Пловдив майна и некви пешеходци отвориха едни големи очи, шок... Даже миналата седмица в Смолян спирам на пешеходна пътека и некви ми се кланят бате :screwy Един приятел от Пловдив дойде във София и пресичам пред ВМА и там пешеходната беше няква малка (нз каква е разликата м/у тънките линии и дебелите, освен да се нашмъркаш повече, ама за друго говорех) и пресичам, колите спират... той пресича след тях и ми вика. "Абе тука на тия малките зебри спират ли ви... При нас на голяма шанса е малък" mhihi Което е странно, защото най-големите селяни и "шофьори" са в София и ми се струва странно в по-цивилизованите градове, да е различно. Също пресен спомен имам и от турция. Пътуваме с един рейс от кушадъса до ефес и пресича някакъв подчовек пешеходна пътека и рейсаджията му свирна и оня даже му се извини... Ама айде, там е друга държава а тука говорим за градове на 120-150 километра един от друг... Явно не е само до манталитет...

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 24 апр 2012 19:36

Аз да поздравя всички Сигани от малата,давайте смело и все така,скоро пак ще взема москвич 12дефорсак и ще ви качвам на капака death Преди два дни каруца по средата на уживена улица,аз се разминах с нея но зад мене за малко да отнесе циганина с каруцата една кола.Просто тъмният господин реши че му омръзна да кара по средата на улицата и при разминаването с колата(мерцедес) циганина завива право в нея scare Тея гадове не се научиха и днес тъкмо си качвам мостът в Хасково и какво да видя,каруца с братя Мангасариян в крайна лява лента scare Няма ли кой да им вземе каруците не тези нескопосани елементи.Какво ще стане ако някой ги удари,кой ще е виновен,циганина или пак ние водачите.Прилагам снимка за съжаление каруцата едва се забелязва тъй като до като извадя апарата вече бяхме се разминали.
Прикачени файлове
karuca.jpg

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Вто 24 апр 2012 20:00

enigma79 написа: Няма ли кой да ..

Няма бе, няма. И в склада няма и от Съюза (пардон, от Европа) не пращат :Mr Green Fun
Циганите са надеждни гласоподаватели, затова само се приказва за решаване на проблема с каруците, но никой не е луд да се лиши от гласовете им. Вземи си дванайсетак и ще те заключат за нула време, трябва да си мургав, ако искаш законите да не важат за теб. Добре дошъл в Бг.

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 24 апр 2012 20:10

ktamen написа:
enigma79 написа: Няма ли кой да ..

Няма бе, няма. И в склада няма и от Съюза (пардон, от Европа) не пращат :Mr Green Fun
Циганите са надеждни гласоподаватели, затова само се приказва за решаване на проблема с каруците, но никой не е луд да се лиши от гласовете им. Добре дошъл в Бг.

Нямам пари да си купя видеорегистратор и тогава ще има кадри на които ще е видно че с каруците не е чак толкова зле.Сиганин с лъскав стар кошник,мале законите не важат за тях.Легнал полицай,Сва какво е,лангър през него с над 50км в час,излиза от пресечка без да има придимство,какво го боли фара.Аз днес като гламав набивам спирачките че оня черният излиза с катафалка тип Фиат комби с 4ри български граждинина тип роми и газзззз,колкото има душа останала под капака на горкият фиат.Други идиоти редовно ги засичам на едно място където се товари стока,нормалните спират до рампата давайки назад колата до задният капак,бай мангал редовно си спира на АРКАРЪ своя кошник и така заемайки 80% от мястото и слизайки да покаже че Ларж със слънчеви очила и доста често с изяден от ръждата Хлопел :screwy .

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 24 апр 2012 23:25

ivo_555 написа:Карам по Крайречния, на "панелите" спирам на пешеходната пътека, Форд У 5920 каращ в лявата лента изобщо не му дойде на акъла за какво аз аджеба спирам преди пешеходна пътека! Добре че момичето спря по средата тоя да бърза за да спре на червеното на Биковия мост!

п.п. Ей за това на пешеходни пътеки с две ленти в посока почти не спирам, за да не ми тежи на съвестта някой пешеходец!

Точно заради такива тъпанари, вече като спирам на такива пешеходни пътеки, спирам посредата, за да не могат да ме изпреварят нито от ляво, нито от дясно

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Чет 26 апр 2012 21:27

В понеделник щях да се пребия заради един малоумник. Между Бяла(Русенско) и разклона за Плевен. Та карам по ограничението пред мен пикап върху пикапа лист ПДЧ така натоварен че единият му край стърчи над кабината. Докато си помисля те това ей сега литна и то точно това се случи. Аз вече бях на спирачките а листчето ПДЧ се приземи пред колата като стена :shock Незнам как ама успях да не го уцеля при което спрях и нахраних идиота който го возеше.

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Пет 27 апр 2012 15:11

hooligans написа:
ivo_555 написа:Карам по Крайречния, на "панелите" спирам на пешеходната пътека, Форд У 5920 каращ в лявата лента изобщо не му дойде на акъла за какво аз аджеба спирам преди пешеходна пътека! Добре че момичето спря по средата тоя да бърза за да спре на червеното на Биковия мост!

п.п. Ей за това на пешеходни пътеки с две ленти в посока почти не спирам, за да не ми тежи на съвестта някой пешеходец!

Точно заради такива тъпанари, вече като спирам на такива пешеходни пътеки, спирам посредата, за да не могат да ме изпреварят нито от ляво, нито от дясно

По възможност спирайте на по-голяма дистанция, да не ви тресне отзад някой, съответно вие пешеходеца! Предпочитам да ме блъснат отзад и да се влача 5-7 метра, отколкото да блъсна някой!

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 01 май 2012 22:41

Изнервен шофьор преби друг пред семейството му на магистрала "Тракия"

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/05/01/1818395_iznerven_shofyor_prebi_drug_pred_semeistvoto_mu_na/?ref=rss

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 01 май 2012 23:29

Столичен бизнесмен е бил пребит с бухалка в колата си пред очите на 4-годишната си дъщеря и роднини

http://tinyurl.com/cnec3as

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 02 май 2012 7:36

Или аз не съм нормален или започвам да си мисля , че това е единственият начин "селяните" да се научат да карат , без да засичат , прелитат , спират , минават на червено , газят пешеходци и т.н.
Вчера вечерта /около 22:00ч./ пъпчив младеж на около 20 години с баничарка и ЯКАТА мадама до него мина без да се замисля на 2 поредни светофара на червено. Първият път се случи точно с/у КАТ /посока от ТВ кулата към Дървеница/ . Аз бях единствена кола в средна лента за направо , тоя дойде отзад , мина от лявата ми страна /лентата за ляв завой , към КАТ/ изчака 2 секунди и мина като на зелено. Светна ми и на мен зеленото , минах и тръгнах след него /поне скапания номер да му запиша/ и Шумахера на кръстовището на Г.М.Димитров мина в дясна лента и ОТНОВО след 2 секунди мина на червено?!?!?! Е как да не го пребиеш подобен изрод с кеф?
От тия статии не става ясно с какво и как по-точно са били изнервени шофьорите преди да се стигне до побоя . Не ги оправдавам , но в един момент на човек му писва от олигофрени , които си мислят , че ние останалите тъпаци , спазващи правилата им пречиме. 4-те почивни дни се нагледаха на идиоти , но , ако трябва да ги нахраня всички тук , няма да ми стигне 1 час.

П.С.
Вчера поне 10 НОВИ автомобила не знаеха къде им се намират ръчките за мигачи. Толкова да пестиш и да си мислиш , че си най-великия , щото виждаш ли завива без мигач и УНИКАЛНО. Всички крушки да им изгорат дано или от това пестене да им клеясат крушките и да не могат да ги сменят като им ИЗГОРЯТ!!!!!

Потребителски аватар
kostik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kostik » Сря 02 май 2012 21:54

kofata написа:Просто красота:
Изображение
днес на паркинга на ХИТ Люлин, "такъв ни е матряла"

Аз лично може и да съм "идиот", но и аз паркирам така,когато има повече места с цел да си запазя боята от други "идиоти"

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Сря 02 май 2012 22:25

Чичката с Вектрата с буркана на таблото дето днес ми свиреше и светеше, издразнен от това, че го изпреварих - да го духаш чичкаааа! Аз му го подвикнах, ама той много бързаше

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 02 май 2012 22:26

kostik написа:
kofata написа:Просто красота:
Изображение
днес на паркинга на ХИТ Люлин, "такъв ни е матряла"

Аз лично може и да съм "идиот", но и аз паркирам така,когато има повече места с цел да си запазя боята от други "идиоти"

От такива като теб ми е писнало,или пък да паркирват стърчейки на самият път.Аман от такива ...... за мен това е избиване на комплекси.Мога да снимам всекидневно такива кауни като теб и вече съм се замислил дали да не пускам гуми.
Днес един ненормалник виждайки че светофара е зелен и има доста секунди преди да мине на жълто се влачеш като черво на асвалта,но като наближиха 3 секунди и газзз,нали коплексар майче ще да е и така на жълто,а зад него една колона от коли :banghead:

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Сря 02 май 2012 22:32

С тези последни секунди и аз не винаги съм адекватен защото на някои след зеленото 1 светва и зелена 0, а на други си светва направо червено. А секунда повече или по-малко на светофар е доста време.

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 02 май 2012 22:37

ktamen написа:С тези последни секунди и аз не винаги съм адекватен защото на някои след зеленото 1 светва и зелена 0, а на други си светва направо червено. А секунда повече или по-малко на светофар е доста време.

Говорим за 15-17 секунди колега и около 20-30 метра от светофара на път където не можеш да го задминеш :banghead: А той се влачи ли не влачи :banghead:
Щях да слезна и да отида да му купя кафе пешком и в това време щях да се кача в колата и пак да го настигна :bowdown

Върни се в “Пътеводител”