enigma79 написа: Няма ли кой да ..
ktamen написа:enigma79 написа: Няма ли кой да ..
Няма бе, няма. И в склада няма и от Съюза (пардон, от Европа) не пращат![]()
Циганите са надеждни гласоподаватели, затова само се приказва за решаване на проблема с каруците, но никой не е луд да се лиши от гласовете им. Добре дошъл в Бг.
ivo_555 написа:Карам по Крайречния, на "панелите" спирам на пешеходната пътека, Форд У 5920 каращ в лявата лента изобщо не му дойде на акъла за какво аз аджеба спирам преди пешеходна пътека! Добре че момичето спря по средата тоя да бърза за да спре на червеното на Биковия мост!
п.п. Ей за това на пешеходни пътеки с две ленти в посока почти не спирам, за да не ми тежи на съвестта някой пешеходец!
hooligans написа:ivo_555 написа:Карам по Крайречния, на "панелите" спирам на пешеходната пътека, Форд У 5920 каращ в лявата лента изобщо не му дойде на акъла за какво аз аджеба спирам преди пешеходна пътека! Добре че момичето спря по средата тоя да бърза за да спре на червеното на Биковия мост!
п.п. Ей за това на пешеходни пътеки с две ленти в посока почти не спирам, за да не ми тежи на съвестта някой пешеходец!
Точно заради такива тъпанари, вече като спирам на такива пешеходни пътеки, спирам посредата, за да не могат да ме изпреварят нито от ляво, нито от дясно
kofata написа:Просто красота:
днес на паркинга на ХИТ Люлин, "такъв ни е матряла"
kostik написа:kofata написа:Просто красота:
днес на паркинга на ХИТ Люлин, "такъв ни е матряла"
Аз лично може и да съм "идиот", но и аз паркирам така,когато има повече места с цел да си запазя боята от други "идиоти"
ktamen написа:С тези последни секунди и аз не винаги съм адекватен защото на някои след зеленото 1 светва и зелена 0, а на други си светва направо червено. А секунда повече или по-малко на светофар е доста време.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта