polo 6N1-километражно табло.
- ata_nasov
- Автомобил:
- Двигател:
polo 6N1-километражно табло.
Здравейте.Полото е 6N1 98г,с новото табло.Трябваше да оправя копчето за нулиране дв.пробег.Направих всичко както беше написано в ТЪРСАЧКАТА(развиване на стрелките обратно по часов.стрелка).Но когато закачих таблото за буксата,нещо се включи(предполагам моторчетата на стрелките)и стрелките от нормално полож.се върнаха назад.Кажете как да оправя тази КАША!!!.
- skuderiq
- Автомобил: polo 6n
- Двигател: AEV
Re: polo 6N1-километражно табло.
Колега аз също си сложих друго табло и стана така както казваш ти - върнаха се назад стрелките ! Мислих мислих и накрая сложих ограничители на стрелките както е на пасат б4 например ,така стрелките не се връщат назад а се спират в стрелките garage.php?mode=view_image&image_id=35051 тези ограничители си ги направих от джамджийски пирончета с главата надолу като пробих с тънка бургия ламаринката на която е скоростта и оборотите
Дано да съм бил полезен
Успех
- ata_nasov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега.сега се прибрах(Сливен) и видях как е станало.Много добре е станало,но имам един въпрос,показват ли точно?.
- skuderiq
- Автомобил: polo 6n
- Двигател: AEV
поне при мен да 
- ata_nasov
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря, и аз ще пробвам още утре.posting.php?mode=reply&f=7&t=325910&sid=1612f9fe1499063d2b65a9c500573f19#
- ata_nasov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте отново.Това със пирончетата мисля да го пробвам по късно.Моля някой който го е правил да ми каже какво трябва да направя(отново).Благодаря.!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”