Онзи ден, на тротоара пред блока ударих при слизане в една задигната плочка отдолу някъде.От тогава, при изключена от скорост, на първа, задна и въобще при ниска скорост се чува мощно тракане в областа на средната част на пода на задната седалка, там където е задигнато в пода!При висока скорост го няма тракането.Имам уговорка с Васко да му звънна днес, но почвам да си мисля, че за това ще треба канал!
Какъв е проблема според вас, и Никси в Герман имали канал!

Тракане под задната седалка!@@Проблема решен!@@
- asenkolev
- Автомобил:
- Двигател:
Тракане под задната седалка!@@Проблема решен!@@
Последна промяна от asenkolev на Пон 16 окт 2006 11:51, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
asenkolev написа:... мисля си за кардани, скоростни кутии, и т.н.Неразбирам много!

Голфа кардан нЕма! С предно е! Скоростната кутия е отпред. В най лошия случай може да си скъсъл скоба на резервоара. Ако не е истекъл, обаче и не мирише на бензин, значи е гърненце... скъсал си гуменото тампонче и толкова!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bomini написа:Вариянт е и предпазната ламаринка на средното гърне да ти е изкривена и гърнето да опира в нея - получава се зверско тракане точно там, където описваш(личен опит)
П.П. Никси има канал
Е това е некакъв ужас с тая ламаринка.Мисля си че ако е от нея спокойно можеш да го видиш това като се хванеш за волана и погледнеш долу ...
П.С. аз моята я махнах защото я бях закачил и така дрънчеше ама тр да си я заваря пак че др път като ударя няма да има какво да ми спаси гърнето ;(
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”