scuba написа:Aз пък не си купувам тесни обувки, които не ми харесват и нямам такива проблеми. Чудя ви се вие защо си купувате обувки, които не ви харесват. че отгоре на всичко са ви и тесни.
Някъв вид мазохисъм ми се струва. Купуваш си грозни, тесни и неудобни обувки и след това почваш да се тревожиш дали ще ти върнат парите. Че даже и тема пускаш. И я следиш![]()
Къде съм казал,че не ми харесват ?? Даже това е причината да ги взема,въпреки че ми стягаха малко с надеждата да се отпуснат като ги понося.Сега си представи колко са ми харесали,за да съм склонен да поема този риск.А това защо съм пуснал тема,и дали я следя,и изобщо всичко свързано с темата ,която АЗ съм пуснал теб те интересува най-малко.Ако имаше да кажеш нещо по случая.. трябваше да го кажеш,а не само да ми опяваш какво съм можел,и какво не.

Сега по темата..
Бях до магазина днес,изслуша ме служителката,не реагира остро,поговорихме си за възможностите,които имам.Предложи ми да видя дали може да намеря аналог,който да взема,и да доплатя/да ми върнат пари.Намерих едни 45номер,но се оказа,че ми стягат малко и те,та се оказа,че няма да има подходящ номер.Попитах след като няма с какво да ги заменим каква ще е процедурата ,и дали ще мога да си взема парите,на което тя отговори,че е възможно ,но те не са упълномощени да правят това,а само управителката им,която пък е в понеделник,вторник и сряда до 12:00 там,така че сега ще отида утре или в други ден да говоря с нея.Но бях очарован от отношението им към мен,даже викна нейна колежка,която пък откри ,че скосяването в горната част на 2те маратонки беше различно,и ми посочи тази,която ме убиваше точно,че е била по-рязко скосена,така че е имало защо да се върна,и да си потърся парите,или замяната