За паричките само не знам дали сте стигнали до консенсус

family_hs написа:[size=85]Rabbit_TDIdushanov
Та това е, няма какво повече да го мотая човека и трябва да я взема или не
family_hs написа:Rabbit_TDI
Мнения всякакви. Безполезните не ме кефят. Ако ти си привърженик на тях, това е лично твой проблем. Ако искам просто да пиша празни приказки ще ида в дата.бг там 90% са такива. Предполагам щом това е форум с ясно известна цел- това трябва да се избягва. Благодаря за вниманието все пак.dushanov
Как да разбера дали е конвенционален или инжекцион? Освен по инфото от продавача де. И какви за предимства недостатъци, ако са като при ГИ съм по-запознат/все пак до сега смятах да купувам такава кола но тоз пуст метан ми се набута в ръцете дето се вика/
Днес ходих и направих едно кръгче, в началото преди да загрее имаше единично прекъсване/пад в оборотите за секунда/ през 4-5-6 секунди и се чудя дали е нормално, защото веднага след паленето превключи на метан /ръчно/ тъй като няма бензин. Но при забележка от моя страна човека каза, че е поради тази причина/ моменталното превключване/ и каза да мина на бензин щом ме притеснява. На бензин и при студен двигател работеше монотонно около 800 оборота на празен ход. Като разлика във вървежа на метан и на бензин/докато позагрее/ не можах да открия, говоря като разлика м/у атмосферен и турбо дизел примерно. След 1 км някаде превключих на метан и проблеми не се осещаха. Но колата беше в движение а докато се останови на място, вече беше на 90 градуса и работеше изключително постоянно и тихо поне за моето непрофесионално ухо. Доста се отклоних та ако някой може да каже дали е нормално или не, нека заповяда.
Приятел който да се занимава с коли и да разбира - нямам и за това избора си е изцяло мой. Пиша тук за да не е съвсемТа това е, няма какво повече да го мотая човека и трябва да я взема или не
за мен е доста прав. Хиляди коли са внесени с газови и метанови но пък и сервизите постоянно са пълни. И не виждам вариант да взема каквото и да било без риск да се счупи на следващия ден. Така е и така ще бъде докато не започнем да си купуваме нови коли. И честно казано мислех за нов и на изплащане когато завода в Ловеч започна да работи. Но след като им видях цените който са почти едентични на конкурентно по-добри марки въпреки предполагаемо по-малките разходи за реализация на продажбите им, се отказах от този вариант.То ако можех да дам толкова щях да си купя 1-2 годишна кола с доказана марка.... Та такаdushanov
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта