Става въпрос за поло 1.9d 6n1 AEF 99-година
Гърне vw polo 1.9d 6n1
- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
Гърне vw polo 1.9d 6n1
Колко милиметра (Фи) е тръбата на крайното гърне фсмисъл ако искам да сменям гърнето колко милиметра вход трябва да търся за го направя без припасване .. 
-
little_red_devil
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гърне vw polo 1.9d 6n1
принципно трябва да си на ф50 (тръбите и вход-изход на гърнетата) а това за смяната на гърнето без припасване единствено само с такова за твоята кола произведено всяко друго от друга кола ще иска рязане и заваряване 
тук трябва да я има и твоята генерация;
http://www.vito03.com/exhausts
тук трябва да я има и твоята генерация;
http://www.vito03.com/exhausts
- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
От тоя сайт който си пратил пише, че е 45мм 
-
little_red_devil
- Автомобил:
- Двигател:
значи е 45 
- Shanovec
- Автомобил: WV POLO 6N1 Golf mk4
- Двигател: AEX 1997 AKL 1999
на места пише че е 45 мм, а на други - 47 мм. но общо взето там някъде се въртят нещата
-
little_red_devil
- Автомобил:
- Двигател:
да основно е 45 а там където е зглопката е раздуто на 47 за да може да влезе едната тръба в другата и с скоба да се стегне 
- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
Бях решил да си сменям гърнето и да слагам спортно .. но днес спрях в един сервиз само гърнета слагат .. и човека ме съветва по добре вместо гърне .. да махна гърнето и да сложим права тръба с накрайник .. защото било дизелова кола и нямал да бъде задоволяващ резултата .. не знам с кого да се посъветвам .. Искам просто като и дам газ да вади плътен басов глас и малко рев .. не искам вечер като се прибирам да будя съседите ..
нещо такова искам .. :
http://www.youtube.com/watch?v=GiZEDrwNWCA
нещо такова искам .. :
http://www.youtube.com/watch?v=GiZEDrwNWCA
-
little_red_devil
- Автомобил:
- Двигател:
да колега така става с тръба и накрайник но гледай накрайника да е хубав и с вата,а до колкото за звука зависи от мотора дали си с катализатор може да извади хубав звук а може и да не е много задоволяващ все пак си дизел и не очаквай кои знае какъв звук 
- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
С катализатор съм ..
-
little_red_devil
- Автомобил:
- Двигател:
еми пробвай така сложи тръбата с накрайника виж какво ще се получи и ако искаш по силен и плътен звук махаш катализатора,което ще доведе до освобождаването на газовете така и монтажа на тръба с накрайник ще има по голям ефект и един съвет ако ще правиш цялата тази работа кажи да ти сложат тръба не по малка от ф50-ф55 за да се получи някакъв резонанс в тръбата а накрайника да е от тези които ти казах с вата за да може да оплътни звука а не да го раздрънква и да се получи ефекта на тенекини кутики вързани за теглича 
- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли как в къщи да я вдигна на крик и да откача гърнето .. за пробата .. все пак не ми се дават 20-30 лв. за рязане ..
Иначе нали показах клипа с шкодата нещо такова искам все пак няма да ходя на WRC
имам 2-3 маслени крика не ми е проблем да я вдигна та да се мушна отдоло .. въпроса ми е има ли как да се откачи без рязане
Иначе нали показах клипа с шкодата нещо такова искам все пак няма да ходя на WRC
имам 2-3 маслени крика не ми е проблем да я вдигна та да се мушна отдоло .. въпроса ми е има ли как да се откачи без рязане
-
little_red_devil
- Автомобил:
- Двигател:
има да стига да не се е намесил бай ганйо и да му е теглил шева на зглопката към средното,но да знаеш че ефекта без задно гърне е един а тръба на негово място съвсем друг и докато не разкараш катализатора ще има минимална разлика в шума на колата 
- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
Добре следват още 2 въпроса => след като махна катализатора 1-ви ще пуши ли ? защото сега не кади .. 2-ри ще си имам ли проблеми с полицията ? и ще мога ли да мина без проблем преглед ?
-
little_red_devil
- Автомобил:
- Двигател:
1- да в началото ще чади докато изчисти саждите по тръбите и гърнетата,и зависи от мотора в какво състояние като начин на работа и центровка на гнп-то
2-с полицаите няма да имаш проблеми,както и с при гтп
сега аз имам 1 въпрос понеже всеки ден се срещам с така зададения ти 2ри въпрос,според теб колко % от автомобилите в България имат катализатори и всичките ли които нямат кат. ги спират от движение
мисля че сам трябва да си извадиш извода
единствено като си плащаш данъка няма да ти правят въпросните проценти отстъпка които дават като си с катализатор.
2-с полицаите няма да имаш проблеми,както и с при гтп
сега аз имам 1 въпрос понеже всеки ден се срещам с така зададения ти 2ри въпрос,според теб колко % от автомобилите в България имат катализатори и всичките ли които нямат кат. ги спират от движение
мисля че сам трябва да си извадиш извода
единствено като си плащаш данъка няма да ти правят въпросните проценти отстъпка които дават като си с катализатор.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
аз слагах на моята 1.4 бензин, но със същия размер гърне, та спортно сложих с размер 50мм... 4 часа съм го слагал направо пуших вече отвсякъде от нерви... не питай как оправих разликата... иначе както си дизел, да сложи права тръба защото така или иначе няма да има особен ефект. чакаме развитие.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”